Microneedling voor huidverjonging

huidverjonging microneedling TCS
anti-aging microneedling TCS

Techniek

Wil je een opmerkelijke huidverjonging? Bij microneedling brengen we hyaluronzuur met een microneedle in in jouw huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en zet zo de zelfgenezing van je huid in werking. Dankzij onze machinale microneedling stemmen we de techniek volledig af op jouw huiddikte en brengen we het hyaluronzuur perfect op de juiste plaats in. 

De combinatie met onze ‘Medical Cosmetics’ gelaatsverzorgingen maakt deze microneedlingtechniek superdoeltreffend. Een echte revolutie voor je huid!

Heb je een specifiek huidprobleem? Met microneedling pakken we dat ook aan.

Aantal behandelingen

Je huid oogt veel jonger, frisser en strakker na slechts 3 behandelingen.

Tip! Neem een abonnement van 5 microneedling behandelingen en krijg 10% korting. Met een jaarlijkse kuur optimaliseer en behoud je het opmerkelijk resultaat.

Nazorg

Dag 1: 

  • Een dag zonder make-up (zeer lichte zwelling en roodheid zijn normaal)
  • Je huid niet aanraken en zeker je kussensloop en handdoek veranderen
  • Breng bovenop je hydraterende dagcrème een beschermende zonnecrème aan

Eerste 7 dagen: 

  • Sauna en zwemmen zijn geen goed idee
  • Probeer make-up te vermijden, gebruik eventueel de getinte zonnebescherming
  • Zon vermijden + regelmatig zonnecrème smeren: 3 x per dag is voldoende 
  • Reinig dagelijks met de Milk Cleanser & Facial Tonic
  • Na reiniging, hydrateer je met je serum en dagcrème die we je op maat aanbevelen
  • Een keer per week met Salicylic Removing peelen

Na 7 dagen: 

Prijs?

We starten met een gratis intakegesprek van 15 minuutjes. Elke microneedling behandeling op zich duurt gemiddeld 1u15 en kost €200. Is bij jou een intensieve hyaluronkuur nodig? Dan betaal je een supplement van €50 per sessie. Na elke behandeling laten we de huid ongeveer 8 weken rusten vooraleer we opnieuw microneedling uitvoeren.

Om het effect van de behandeling te versterken, bieden wij een aftercare pakket aan met een hoge concentratie aan hyaluronzuur. Bij interesse, informeren we je hier tijdens het intakegesprek graag verder over. 

Wil je voor je microneedling behandeling weten hoe je huid eraan toe is? Dan is onze huidanalyse super interessant. Ons Lightskin toestel neemt verschillende foto's om jouw huidlagen in kaart te brengen. Daarop zien we wat je met het blote oog niet kan zien en bepalen op basis hiervan welke behandeling jouw huid nodig heeft. Voor deze analyse betaal je €25 of krijg ze gratis bij jouw behandeling microneedling.