Partner worden

Leverancier worden?

Verdeel jij een merk dat perfect past bij onze core business? Zijn jouw producten van hoogwaardige kwaliteit en matchen jouw waarden met die van TCS?

Wij staan altijd open voor nieuwe opportuniteiten. Neem zeker even contact met ons op via onderstaande knop. 

 

Onze partners

Hoogwaardige kwaliteit is voor ons superbelangrijk. Daarom kiezen wij onze partners zorgvuldig en verdelen we enkel het materiaal waar we zelf 100% van overtuigd zijn. 

Een eerste, belangrijke partner is MCCM Medical Cosmetics voor onze meso peels, medische huidverbetering, microneedling en BB glow behandelingen. Het merk is het resultaat van meer dan 10 jaar klantgericht onderzoek en staat momenteel aan de top van de medische cosmetica. Ze bieden het meest complete assortiment aan hoogwaardige professionele cosmetica die vanaf dag één transformerende resultaten opleveren. De producten kan je vinden in onze shop

Biotouch International uit LA is het tweede kwalitatief merk dat wij exclusief verdelen in België, Nederland en Luxemburg. Met hun eigen research and development kleurenlabo behoort het bedrijf tot de beste leveranciers van pigmenten in ons vak. Zo geraakten de Biotouch pigmenten bv. als enigste door de strenge, medische kwaliteitscontroles in Japan.  

Onze derde partner is MUD Make-Up Designory. Een merk dat onze visie over make-up deelt. De hypoallergene producten van het Amerikaanse merk gebruiken wij in onze make-up workshops met consumenten. 

Verder werken wij ook samen met NPM. In nauwe samenwerking met de Israëlische producent ontwikkelden we de Oron 60, het enige permanente make-up toestel dat volledig aan onze eisen voldoet. Als exclusief verdeler in België kan je bij ons terecht voor alle pigmenten, naalden en machines van deze producent.

Permanente make-up in jouw instituut

Op zoek naar een permanente make-up artiest die in jouw instituut behandelingen uitvoert? Klik dan even hieronder. We vertellen je er graag meer over.