Resultaten medische huidverbetering

De resultaten van meso peels en microneedling-behandelingen vind je hier terug. 

Skin repair - striemen

Skin repair - striemen

Bij striemen of littekenbehandeling passen we enkel microneedling toe, dit werkt het efficiënts en zorgt voor de beste resultaten.

Deze striemen ontstonden na een zwangerschap. Door het groter worden van de buik en het uitrekken van de huid ontstaan er onderhuidse littekens die bij maar liefst 70% van zwangere vrouwen ontstaan. Tijdens de behandeling brengen we een cocktail in de huid die de huidelasticiteit verstrakt en snel herstelt. De reactie van je lichaam op de behandeling zorgt voor collageen aanmaak, waardoor de huid herstelt van binnenin naar buiten.

 

Deze klant deed een kuur van 7 behandelingen voor zichtbare en transformerende resultaten.

Anti-aging

Anti-aging - huidveroudering

Deze huid had last van hyperpigmentatie en enkele rimpels met verzakking van de huid. Hier pasten we meso peel toe die de huid voorbereidt op microneedling, de pigmentatie verhelpt en de huid lichtjes gaat egaliseren. Bij microneedling werken we specifiek op het egaliseren van de huid en de kleur en verzachten we de rimpels door middel van een cocktail die een liftend effect creëert.

 

Deze klant kreeg een kuur van 6 behandelingen, ideaal voor de beste resultaten.

 

 

Skin repair - striemen

Skin repair - striemen

Hier zie je groeistriemen die wij behandelen aan de hand van microneedling. De striemen ontstaan door een te snelle groei van de huid, er komen scheurtjes in het onderhuidse bindweefsel waardoor littekens ontstaan die rood/paars van kleur zijn. We behandelen de striemen door een cocktail in te brengen die de huid herstelt.

 

Deze klant kwam langs voor 7 behandelingen waarvan de laatste 4 elkaar maandelijks opvolgden.

Anti-aging

Anti-aging - fronsrimpels

Op deze huid is hyperpigmentatie en beginnende rimpels met een diepe fronsrimpel te zien, de behandelingen meso peel en microneedling verbeterden deze allebei. De Meso Peel bereidt de huid voor op Microneedling. We gaan celvernieuwend gaan werken waardoor er verbetering in pigmentatie te zien is. Met Microneedling werken we doeltreffend op een hydraterend en whitening effect van het gelaat, dit kan je duidelijk zien bij het na-resultaat.

 

Deze klant kreeg een kuur van 6 behandelingen.

Skin repair - striemen

Skin repair - striemen

Deze striem was zeer diep en had enorm veel kleurverschil. We behandelden de striem aan de hand van microneedling, met een cocktail die de huidelasticiteit verstrakt, de huid herstelt en de kleur verheldert en lichter maakt. Het resultaat is een gladdere huid en een minder zichtbare striem.

 

Een kuur van 7 behandelingen zorgde voor de meest zichtbare resultaten bij deze klant.

Anti-aging

Anti-aging - doffe huid

Deze huid had vooral last van gevoeligheid, pigmentatie en enkele rimpels aan de ogen. Via een meso peel verbeterden we de gevoeligheid van de huid, microneedling zorgde dan voor verbetering van de rimpels, hydratering van de huid en egalisatie van de huidskleur.

 

6 behandelingen per kuur zorgde voor de beste resultaten maar deze klant komt tot op vandaag nog steeds langs voor opvolgbehandelingen.

Skin repair - litteken

Skin repair - litteken

Dit is een litteken die veroorzaakt is door verbranding. De huid zag er ruw uit en bevatte veel verdikkingen en grote, open poriën. Via microneedling losten we dit probleem op. Bij het na-resultaat kan je zien hoe effen en egaal de huid geworden is en hoe de poriën verkleind zijn, beetje per beetje wordt het litteken minder zichtbaar.

 

Een kuur van 6 behandelingen was ideaal. Voor de beste resultaten komt ze nog steeds langs voor opvolgbehandelingen.

Afspraak inboeken

Wil je ook graag langskomen voor een skINTAKE? Of onmiddellijk een behandeling inplannen?

Hieronder kan je jouw afspraak vastleggen. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!