Nieuws

Via deze pagina updaten we je graag over onze nieuwigheden.
Benieuwd? Scroll dan zeker eens door de items. 

Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste producten, behandelingen en de evoluties in de sector? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook

ROSA lip care 100% natuurlijke ingrediënten

NIEUW: ROSA Lip Care plexistand

Vanaf nu kan je ook de plexistand voor alle ROSA Lip Care bij ons verkrijgen. Je hebt zowel kleurloze Lip Care als verschillende kleurtinten, elk met 100% natuurlijke ingrediënten. Ontdek hier hoe je deze mooie stand gratis krijgt. 

Verlof feestdagen kerst

Verlofplanning feestdagen

Tijdens de kerstvakantie blijven we open. Enkel op de feestdagen vind je ons niet op kantoor, maar in de keuken, op cadeautjesjacht of gezellig bij familie... Ontdek hier wanneer je ons kan bereiken en we jouw bestelling nog kunnen versturen. 

Kerstcadeau MUD Moroccanoil

Leuke beauty kerstcadeautjes bij TCS

Scoor deze kerst met een leuk pakketje MUD- of Moroccanoilproducten én krijg er gratis een MUD-spiegeltje en 4ml Moroccanoil Shimmering Oil bij! Lees snel verder en ontdek voor elk wat wils. 

Kerst Sale voor De Warmste Week 2019

14 dec: Kerst Sale tvv De Warmste Week

In het kader van De Warmste Week van Music for Life organiseren wij op 14 december een gezellige kerstverkoop. Hiermee willen wij ons goed doel Vzw Haarwensen steunen dat haarwerken schenkt aan kinderen die hun eigen haar verloren door ziekte of behandeling. Lees snel verder voor alle details.