Nieuws

Via deze pagina updaten we je graag over onze nieuwigheden.
Benieuwd? Scroll dan zeker eens door de items. 

Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste producten, behandelingen en de evoluties in de sector? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook

Kerst Sale voor De Warmste Week 2019

14 dec: Kerst Sale tvv De Warmste Week

In het kader van De Warmste Week van Music for Life organiseren wij op 14 december een gezellige kerstverkoop. Hiermee willen wij ons goed doel Vzw Haarwensen steunen dat haarwerken schenkt aan kinderen die hun eigen haar verloren door ziekte of behandeling. Lees snel verder voor alle details. 

Seminarie Détatoeage Tamara Sachs NPM

Seminarie Détatoeage: 29 feb & 1 maart 2020

Veel klanten die ontevreden zijn over de permanente make-up of tattoos die ze elders lieten plaatsen? In dit seminarie voor ervaren PMU-artists leer je met een veilige methode te détatoeëren zodat je erna zelf weer mooie, frisse permanente make-up kan plaatsen. 

Korting Estetika The Color Studio

Promo's Estetika 2019

Van 5 tot en met 11 oktober 2019 profiteer je naar jaarlijkse gewoonte van mooie acties in het kader van Estetika. Benieuwd? Ontdek ze hier. 

ROSA 100% plantaardige nazorg voor permanente make-up

NIEUW: 1ste complete aftercare pakket voor PMU

Het eerste complete, 100% plantaardige nazorg pakket voor permanente make-up professionals is vanaf nu bij ons verkrijgbaar. En dit van het merk ROSA Herbal Skin Care. Lees verder en ontdek waarom wij zo fan zijn.