Nieuws

Via deze pagina updaten we je graag over onze nieuwigheden.
Benieuwd? Scroll dan zeker eens door de items. 

Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste producten, behandelingen en de evoluties in de sector? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook

Iman Fierens Consensus Meeting dermopigmentatie

Consensus Meeting: 19 & 20 okt 2019

In oktober neemt onze PMU-artist Iman deel aan een nationale conferentie over permanente make-up, mét demonstraties. Jij krijgt een unieke kans om erbij te zijn! Lees verder voor meer info. 

Seminarie TCS februari 2019 Tünde Méhn

Internationaal seminarie februari 2019

Benieuwd welke technieken onze cursisten leerden en de prachtige resultaten van onze pmu-artists zien? Lees dan snel verder! Je krijgt ook een aantal sfeerbeelden en een fotogalerij te zien in 2 korte filmpjes. 

Goed Gevoel Ladies Fair

Vrijdag 29 maart uitzonderlijk gesloten

Op 29, 30 en 31 maart staan wij op de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent. Op vrijdag 29 maart zijn wij daarom niet aanwezig op kantoor. Vanaf maandag 1 april kan je ons opnieuw bereiken via mail en telefoon.

Goed Gevoel Ladies Fair_2019_TCS

Save the date: 29, 30 en 31 maart 2019!

Save the date! Op 29, 30 en 31 maart 2019 vind je ons op de Goed Gevoel Ladies Fair in Flanders Expo Gent. Naast korting op onze behandelingen, maak je er ook kans om een van de 3 gelukkige winnaars te worden. Ontdek het snel.