Over TCS

Ons verhaal: ‘Natuurlijke schoonheid accentueren.’

The Color Studio is een kenniscentrum met meer dan 30 jaar specialisatie in Esthetische en Medische Tatoeage, Tricopigmentatie, Microneedling, Medische Huidverbetering en Wimperstylisme. 

Natuurlijke schoonheid accentueren door middel van pigmentatie van de wenkbrauwen, de lippen, het tepelhof en het hoofd, na een medische ingreep of vervaging, is ons handelsmerk.

Als familiebedrijf kenmerken wij ons door eindeloze gedrevenheid, goesting, ervaring, persoonlijk contact en continue opvolging van elke klant/cursist.

Op vandaag geven we sterk inhoudelijke en praktijkgerichte opleidingen en leveren we hoogkwalitatieve materialen ter ondersteuning van deze kennisdomeinen zoals machines, naalden, pigmenten, een online leerplatform en verzorgingsproducten.

Onze klanten zijn professionals in zowel de medische als de esthetische sector. Het is onze doelstelling deze sectoren te professionaliseren in deze specifieke vakgebieden. Naast erkend opleidingscenter en groothandel, zijn we ook toonaangevend in behandelingen en dragen we deze kwaliteit en perfectie uit naar onze cursisten. Mensen hun positief en mooi zelfbeeld versterken of hen begeleiden bij het herstellen ervan, drijft ons elke dag!

Onze visie

Vanuit onze creativiteit en expertise op esthetisch en medisch vlak, wil TCS dat elke mens zich goed voelt in zijn vel. Daarom willen we onze kennis op internationaal niveau en over generaties heen delen. 

 

Denk je er ook zo over? Dan ben je hier goed terechtgekomen! ;-)

Neem contact met ons op of leer hieronder ons TCS team kennen. 

Darline Vierstraete oprichtster TCS

Darline Vierstraete - oprichtster & trainer TCS

Ik had altijd al voeling met kunst. Dit uitte zich vooral in kleurenkennis en make-up. Maar bij medische tatoeage kreeg ik pas echt het gevoel dat ik het verschil kon maken. Esthetische permanente make-up leunt daar zo dicht tegenaan dat ik me in beide ben gaan verdiepen.

TCS is mijn levenswerk. Mijn grootste doelstelling is zo veel mogelijk mensen opleiden tot artist in de permanente make-up. Ik had nooit gedacht dat ik dit samen met mijn 3 kinderen zou waar maken. Het is mijn manier om de wereld mooier te maken.

Iman Fierens trainer TCS

Iman Fierens - managing partner & trainer TCS

Mensen helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen vond ik altijd al belangrijk. Om die reden studeerde ik toegepaste psychologie. Daarnaast ben ik altijd creatief bezig en op zoek naar nieuwe dingen.

Als permanente make-up artist heb ik het gevoel dat ik beide passies kan combineren en dat geeft ongelofelijk veel voldoening. Iemand het gevoel kunnen geven dat ze zichzelf mooi vinden en terug vrouw of man voelen, vind ik fantastisch.

Ik ben creatief, perfectionistisch en heb nood aan uitdagingen. Elk gezicht is anders, dus het plaatsen van permanente make-up is me op het lijf geschreven.

Tijdens de wimperbehandelingen vind ik het fijn om de klant tot rust te brengen en zo dus ook mezelf. Op vandaag een onmisbaar geschenk!

Deze kennis delen met gemotiveerde professionals maakt het voor mij helemaal af. Het is mijn doelstelling om goeie pmu artists en lash stylists te trainen over heel België. Dus ook met technische vragen kan je bij mij terecht.

Zo streven we ernaar dat elke man of vrouw terecht kan bij een goed opgeleide artist, die werkt met veilige en kwalitatieve materialen. 

team tecs

Lisa Mylle - schoonheidsspecialist en office assistant

Tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste werd het mij snel duidelijk dat behandelingen waar ik mensen zich nóg mooier kan laten voelen, helemaal mijn ding zijn. Ik specialiseerde daarom in wimperverlenging one-by-one en kwam zo onder de vleugels van TCS terecht. Hier ontplooide ik helemaal dankzij het oog voor perfectionisme, opvolging en kwaliteit.

Bij TCS kan je bij mij terecht voor permanente make-up, tricopigmentatie, medische huidverbetering d.m.v. microneedling en mesopeels, lash- en browstyling, make-up workshops & mani- en pedicure behandelingen.
Mijn doel? De natuurlijke schoonheid accentueren bij elke klant.

Aäron managing partner TCS

Aäron Fierens - Tricopigmentatie-artist & managing partner TCS

Als man in een zeer vrouwelijke sector probeer ik dagelijks het stigma te doorbreken dat jezelf verzorgen niet “mannelijk” is.

Tricopigmentatie is hier een mooi voorbeeld van. De klant zijn/haar zelfvertrouwen teruggeven dankzij tricopigmentatie en de resultaten opvolgen is wat mij dagelijks voldoening heeft in mijn job. Met mijn rustige aanpak zorg ik ervoor dat alle vragen en onzekerheden bij de klant weggenomen worden en creëren we een vertrouwde omgeving tijdens het volledige traject dat ze afleggen. 

Naast mijn behandelingen ben ik tricopigmentatie-trainer en ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Je kan dus met al jouw administratieve vragen over de opleiding & kmo-portefeuille bij mij terecht. 

Frele Fierens Managing partner TCS

Frele Fierens - freelance marketing & visuele communicatie  

Ondernemen zie ik als goesting om elke dag een betere versie van je bedrijf neer te zetten. Met voeling voor communicatie, inlevingsvermogen en inzicht in structuren neem ik de dagelijkse leiding op.

Mijn achtergrond in en enthousiasme voor vormgeving en fotografie floreert overal tussendoor. Zo tracht ik de mogelijkheden in ons vak realistisch en waarheidsgetrouw weer te geven. 

Een kenniscentrum is voor mij niet alleen een plek waar je een vak leert, het is een plek waar je je eigen mogelijkheden ontdekt en groeit op veel vlakken. 

Een vraag over onze business of zie je een mooie opportuniteit? Steeds welkom!