Over TCS

Ons verhaal: ‘Natuurlijke schoonheid accentueren.’

The Color Studio is een kenniscentrum met meer dan 30 jaar specialisatie in Esthetische en Medische Tatoeage, Tricopigmentatie, Microneedling en Wimperstylisme Osé. 

Natuurlijke schoonheid accentueren door middel van pigmentatie van de wenkbrauwen, de lippen, het tepelhof en het hoofd, na een medische ingreep of vervaging, is ons handelsmerk.

Als familiebedrijf kenmerken wij ons door eindeloze gedrevenheid, goesting, ervaring, persoonlijk contact en continue opvolging van elke klant.

Op vandaag geven we sterk inhoudelijke en praktijkgerichte opleidingen en leveren we hoogkwalitatieve materialen ter ondersteuning van deze kennisdomeinen zoals machines, naalden, pigmenten en verzorgingsproducten.

Onze klanten zijn professionals in zowel de medische als de esthetische sector. Het is onze doelstelling deze sectoren te professionaliseren in deze specifieke vakgebieden. Naast erkend opleidingscenter en groothandel, zijn we ook toonaangevend in behandelingen en dragen we deze kwaliteit en perfectie uit naar onze cursisten. Mensen hun positief en mooi zelfbeeld versterken of hen begeleiden bij het herstellen ervan, drijft ons elke dag!

Onze visie

Vanuit onze creativiteit en expertise op esthetisch en medisch vlak, wil TCS dat elke mens zich goed voelt in zijn vel. Daarom willen we onze kennis op internationaal niveau en over generaties heen delen. 

 

Denk je er ook zo over? Dan ben je hier goed terechtgekomen! ;-)

Neem contact met ons op of leer hieronder ons TCS team kennen. 

Darline Vierstraete oprichtster TCS

Darline Vierstraete - oprichtster & trainer TCS

Ik had altijd al voeling met kunst. Dit uitte zich vooral in kleurenkennis en make-up. Maar bij medische tatoeage kreeg ik pas echt het gevoel dat ik het verschil kon maken. Esthetische permanente make-up leunt daar zo dicht tegenaan dat ik me in beide ben gaan verdiepen.

TCS is mijn levenswerk. Mijn grootste doelstelling is zo veel mogelijk mensen opleiden tot artist in de permanente make-up. Ik had nooit gedacht dat ik dit samen met mijn 3 kinderen zou waar maken. Het is mijn manier om de wereld mooier te maken.

Iman Fierens trainer TCS

Iman Fierens - managing partner & trainer TCS

Mensen helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen vond ik altijd al belangrijk. Om die reden studeerde ik toegepaste psychologie. Daarnaast ben ik altijd creatief bezig en op zoek naar nieuwe dingen.

Als permanente make-up artist heb ik het gevoel dat ik beide passies kan combineren en dat geeft ongelofelijk veel voldoening.  

Iemand het gevoel kunnen geven dat ze zichzelf mooi vinden en terug vrouw of man voelen, vind ik fantastisch.

Ik ben creatief, perfectionistisch en heb nood aan uitdaging. Elk gezicht is weer anders, dus het plaatsen van permanente make-up is me op het lijf geschreven.

Tijdens de wimperbehandelingen vind ik het fijn om de klant tot rust te brengen en zo dus ook mezelf. Op vandaag een onmisbaar geschenk!

Deze kennis delen met gemotiveerde professionals maakt het voor mij helemaal af. Het is mijn doelstelling om goeie pmu artists en lash stylists te trainen over heel België. Dus ook met technische vragen kan je bij mij terecht.

Zo kunnen we ernaar streven dat elke man of vrouw terecht kan bij een goed opgeleide artist, die werkt met veilige en kwalitatieve materialen. 

Frele Fierens Managing partner TCS

Frele Fierens - managing partner

Ondernemen zie ik als goesting om elke dag een betere versie van je bedrijf neer te zetten. Met voeling voor communicatie, inlevingsvermogen en inzicht in structuren neem ik de dagelijkse leiding op.

Mijn achtergrond in en enthousiasme voor vormgeving en fotografie floreert overal tussendoor. Zo tracht ik de mogelijkheden in ons vak realistisch en waarheidsgetrouw weer te geven. 

Een kenniscentrum is voor mij niet alleen een plek waar je een vak leert, het is een plek waar je je eigen mogelijkheden ontdekt en groeit op veel vlakken. 

Een vraag over onze business of zie je een mooie opportuniteit? Steeds welkom!

Margaux Saelens marketing manager

Margaux Saelens - marketing manager

Als Marketing Manager ben ik enerzijds verantwoordelijk voor alle copywriting en publiciteit.

Ontvang je onze nieuwsbrieven, zie je onze posts op social media of kreeg je bv. een van onze flyers of brochures? Dan kwamen die van mijn hand.

Anderzijds sta ik binnen TCS ook in voor de communicatie met jou als klant en volg ik onze professionele klanten op binnen en na hun opleidingstraject.

Aäron managing partner TCS

Aäron Fierens - managing partner TCS