Over TCS

Ons verhaal: ‘Natuurlijke schoonheid accentueren.’

The Color Studio is een kenniscentrum met meer dan 30 jaar specialisatie in Esthetische en Medische Tatoeage, Tricopigmentatie, Microneedling en Wimperstylisme Osé. 

 

Natuurlijke schoonheid accentueren door middel van pigmentatie van de wenkbrauwen, de lippen, het tepelhof en het hoofd, na een medische ingreep of vervaging, is ons handelsmerk.

 

Als familiebedrijf kenmerken wij ons door eindeloze gedrevenheid, goesting, ervaring, persoonlijk contact en continue opvolging van elke klant.

 

Op vandaag geven we sterk inhoudelijke en praktijkgerichte opleidingen en leveren we hoogkwalitatieve materialen ter ondersteuning van deze kennisdomeinen zoals machines, naalden, pigmenten en verzorgingsproducten.

 

Onze klanten zijn professionals in zowel de medische als de esthetische sector. Het is onze doelstelling deze sectoren te professionaliseren in deze specifieke vakgebieden. Naast erkend opleidingscenter en groothandel, zijn we ook toonaangevend in behandelingen en dragen we deze kwaliteit en perfectie uit naar onze cursisten. Mensen hun positief en mooi zelfbeeld versterken of hen begeleiden bij het herstellen er van, drijft ons elke dag!

 

Wat je werkelijk verbindt raakt de essentie. “Showing off is the fool's idea of glory.” Bruce Lee

Denk je er ook zo over? Dan ben je hier goed terechtgekomen! ;-)

Neem contact met ons op of leer hieronder ons TCS team kennen. 

Team The Color Studio