Alopecia camoufleren

Alopecia wenkbrauwen vrouwen
Alopecia
Wenkbrauw reconstructie man
Wenkbrauwen man
Alopecia man
Vrouw Alopecia
Reconstructie wenkbrauw Alopecia
Alopecia vrouw wenkbrauwen
Wenkbrauw reconstructie vrouw
Alopecia wenkbrauwen vrouw
Alopecia wenkbrauwen
Alopecia natuurlijke wenkbrauwen
Haartjestechniek Hairstrokes
Genezen pmu alopecia wenkbrauwen

Heb je door alopecia niet alleen haaruitval op je hoofd, maar vallen ook je wenkbrauwhaartjes en wimpers uit? Met permanente make-up en Tricopigmentatie bereiken we mooie, naturelle resultaten. Zo krijg je weer zelfvertrouwen en behoud je je gezichtsexpressie. 

Wenkbrauwen vallen uit

Wenkbrauwharen die uitvallen door alopecia camoufleren we met Permanente Make-up. Zo pigmenteren we wenkbrauwhaartjes in jouw wenkbrauwvorm voor een mooi, naturel resultaat. Idealiter doe je dit preventief wanneer je nog iets van wenkbrauwen hebt. Zo heb je nooit het gevoel dat je wenkbrauwen volledig weg zijn. 

Meer info en prijzen van de haartjestechniek vind je hier. Kom gerust ook eerst langs voor een intakegesprek. Dan bekijken we jouw huidige wenkbrauwen, hoe gevorderd jouw alopecia is en bespreken we de mogelijkheden.

Wimpers vallen uit

Vallen je wimpers uit door alopecia, dan kunnen we je geen wimperextensions in de plaats geven. Wat we wel doen, is je ogen extra expressie geven door met Permanente Make-up een fijne eyeliner te pigmenteren tegen je bovenste wimperlijn. Zo valt het ontbreken van je wimpers veel minder op. 

Klik hier om meer te weten over de techniek en de prijs van een eyeliner. Wil je eerst de mogelijkheden bespreken vooraleer je een behandeling laat uitvoeren, kom dan zeker eens langs voor een intakegesprek. Dit kost €25, maar brengen we in mindering op je behandelingsprijs als je beslist de alopecia aan je wimpers te camoufleren.

Hoofdhaar valt uit

Bij haaruitval door alopecia werken we met de Tricopigmentatie techniek om een optische illusie van haar te creëren. Hierbij injecteren we veilige, biologisch afbreekbare pigmenten in je hoofdhuid in de vorm van haarstoppels. Deze haar pigmentatie vult de kale zones op en geeft je zelfvertrouwen een enorme boost.

Voor we van start gaan met een behandeling, nodigen we je eerst uit voor een gratis intakegesprek. Dan bespreken we de mogelijkheden, het aantal behandelingen en de prijs. Ook geven we je een duidelijk beeld van wat de behandeling inhoudt om je alopecia te camoufleren. 

Meer info over Tricopigmentatie bij volledige kaalheid of kort geschoren haar vind je hier.

Heb je een korte of (middel)lange coupe maar merk je doorkijk door de haaruitval? Lees hier meer over scalp pigmentatie om meer volume te creëren.