Alopecia camoufleren

Alopecia behandeling voor
Alopecia camoufleren behandeling na

Vallen niet alleen je haren, maar ook je wenkbrauwhaartjes en wimpers uit door alopecia? Met permanente make-up en Tricopigmentatie bereiken we mooie, naturelle resultaten. Zo krijg je weer zelfvertrouwen en behoud je je gezichtsexpressie. 

Wenkbrauwhaartjes vallen uit

Met permanente make-up pigmenteren we wenkbrauwhaartjes in jouw wenkbrauwvorm voor een mooi, naturel resultaat. Idealiter doe je dit preventief wanneer je nog iets van wenkbrauwen hebt. Zo heb je nooit het gevoel dat je wenkbrauwen volledig weg zijn. 

Meer info en prijzen van de haartjestechniek vind je hier. Kom gerust ook eerst langs voor een intakegesprek. Dan bekijken we jouw huidige wenkbrauwen en bespreken we de mogelijkheden. 

Wimpers vallen uit

Vallen je wimpers uit, dan kunnen we je geen wimperextensions in de plaats geven. Wat we wel doen, is je ogen extra expressie geven door een fijne eyeliner te pigmenteren tegen je bovenste wimperlijn. Zo valt het ontbreken van je wimpers veel minder op. 

Meer weten over de techniek en de prijs van een eyeliner? Wil je eerst de mogelijkheden bespreken vooraleer je een behandeling laat uitvoeren, kom dan zeker eens langs voor een intakegesprek. Dit kost €25, maar brengen we in mindering van je behandelingsprijs. 

Haaruitval op je hoofd

Bij haarverlies werken we met de Tricopigmentatietechniek om een optische illusie van haar te creëren. Hierbij injecteren we veilige, biologisch afbreekbare pigmenten in je hoofdhuid in de vorm van puntjes. Zo vullen we de kale zones op. 

Voor we van start gaan met een behandeling, nodigen we je eerst uit voor een gratis intakegesprek. Dan bespreken we de mogelijkheden, het aantal behandelingen en de prijs. Ook geven we je een duidelijk beeld van wat de behandeling inhoudt. 

Meer info over Tricopigmentatie bij volledige kaalheid of kort geschoren haar vind je hier. 

Heb je een korte of (middel)lange coupe maar merk je doorkijk door de haaruitval? Lees hier meer over Tricopigmentatie om densiteit te creëren.