Haaruitval: kort geschoren effect creëren

Techniek

Bij Tricopigmentatie brengen we veilige, biologisch afbreekbare pigmenten in in je hoofdhuid in de vorm van puntjes. Dit creëert een optische illusie van haarstoppels. 
Ben je volledig kaal? Gaat je frontale hoofdlijn achteruit? Of heb je kale plekken in je kort geschoren haar? Met deze techniek pigmenteren we de kalende zones voor een naturel, homogeen resultaat over je volledige hoofdhuid. 

Door ons uitgebreid gamma aan pigmenten kiezen we ook telkens de kleur die jouw haarkleur het beste evenaart. 

Aantal behandelingen

3 behandelingen hebben we doorgaans nodig om tot een 100% perfect resultaat te komen. Na de eerste behandeling bereiken we 30% van het gewenste resultaat. Na 2 behandelingen 70% en na de derde behandeling komen we tot 100% tevredenheid. 

Hou er rekening mee dat je huid een paar weken nodig heeft om het pigment ten volle op te nemen en de kleur dus eerst wat donkerder lijkt. Dit is heel normaal. 

Nazorg

Eerste 2 weken: 

  • Geen sauna, hammam en zonnebank
  • Niet zonnebaden

Prijs? 

De totale prijs hangt af van het aantal te behandelen zones. Dit bespreken we tijdens een gratis intakegesprek. Per zone betaal je voor een eerste behandeling €800, voor de tweede en derde elk €200. De totale prijs per zone is dus €1200. 

Ben je volledig kaal? Dan bestaat de behandeling uit 4 zones en is de prijs €4800. 

Belangrijk om te weten is dat deze pigmenten na een tijd vervagen. Om je kort geschoren effect mooi te onderhouden, zal een correctiebehandeling nodig zijn. Hiervoor werken we met een uurtarief. Tot 6 maanden na je behandeling betaal je €150 per uur. Tot 15 maanden nadien is de prijs €250 per werkuur.