Haaruitval: densiteit creëren

Techniek

Met Tricopigmentatie injecteren we biologisch afbreekbare pigmenten in je hoofdhuid in de vorm van puntjes. Dit doen we op de kalende zones of waar je doorkijk merkt. Zo vullen we die zones op en creëren een optische illusie van meer volume in je kapsel. Zowel bij mannen als vrouwen passen we deze techniek toe om haaruitval te camoufleren. 

Als gevolg van een trauma, chemotherapie of zwangerschap kan het haarverlies onomkeerbaar zijn. Tricopigmentatie biedt vooral comfort door haar duurzaam en efficiënt resultaat. 

Aantal behandelingen

Doorgaans hebben we 3 behandelingen nodig om 100% resultaat te bereiken. Na de eerste behandeling mag je 30% van het eindresultaat verwachten. Na de tweede behandeling 70% en na de derde komen we tot 100% van het gewenste resultaat.

Weet dat de kleur na een behandeling nog niet definitief is. Eerst moet je huid het pigment opnemen zodat je na een aantal weken de correcte kleur ziet. 

Nazorg

Eerste 2 weken: 

  • Vermijd hammam, zonnebank en sauna
  • Vermijd de volle zon

Prijs? 

Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we het aantal te behandelen zones. Dit zijn er maximum 4. Per zone is de totaalprijs €1200. Voor de eerste behandeling betaal je €800. Voor de tweede en derde behandeling betaal je elk €200.   

Hou er rekening mee dat de pigmenten na een tijdje vervagen. Wil je het volume in je kapsel behouden, dan heb je een correctiebehandeling nodig. Na hoeveel tijd, hangt af van persoon tot persoon. Voor deze correcties hanteren we een uurtarief. Tot 6 maanden na je behandeling rekenen we €150 per uur. Tot 15 maanden is het tarief €250 per uur.