Opvolging na opleiding

Na je opleiding laten we je niet aan je lot over! Je kan altijd terecht bij ons met vragen over kleuren, de techniek, een specifieke klant… Dit is een levenslange garantie die je krijgt! 
Een grondige opleiding is een eerste, essentiële stap. Daarna veel oefenen is minstens even belangrijk! Het is heel normaal dat er nog vragen rijzen terwijl je aan het werk bent. Mail, whatsapp of bel ons dan en wij helpen je zo snel mogelijk. 

Voel je je na de opleiding nog niet volledig zeker over een bepaalde techniek? Of heeft je klant een specifieke vraag en weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Kom dan met je klant tot bij ons om hier de techniek onder lichte begeleiding uit te voeren. Op maandag, woensdag en vrijdag is de trainster aanwezig en komt zij tussendoor kijken hoe het gaat. Hierbij is onze enige voorwaarde dat je je goed voorbereidt voor je komt. Zo kunnen we concreet bepaalde moeilijkheden aanpakken en vooruitgang boeken. 

Heb je je opleiding gevolgd, maar nog geen eigen werkruimte om je klanten te ontvangen en zelfstandig te behandelen? Bekijk hier onze mogelijkheden om een cabine te huren