Huur PMU-werkruimte of Microneedling Lightskintoestel

Huur cabine

Volgde je net je opleiding Permanente Make-up bij ons en heb je nog geen eigen werkruimte om de aangeleerde technieken op je modellen te oefenen? Huur bij ons een cabine zodat je na je cursus meteen kan verder werken. We weten uit ervaring dat dit de beste manier is om zo snel mogelijk te evolueren en de technieken goed onder de knie te krijgen.

Uiteraard kan je de cabine ook gebruiken voor andere behandelingen zoals Microneedling, Medische Tatoeage, Microblading of Wimperstyling. 

Huren kan op dinsdag en donderdag. Per halve dag betaal je €25 excl. btw; voor een volledige dag €40 excl. btw. Wil je je klanten in de wachtruimte een lekkere koffie aanbieden of gebruikmaken van alle faciliteiten in onze keuken? Dan rekenen we een supplement van €10 excl. btw per dag aan. 

Kom je langs om Microneedling behandelingen uit te voeren? Dan is het gebruik van ons Lightskintoestel inclusief. Zo kan je je intake bij nieuwe klanten meteen grondig doen met de nodige foto's en zo de staat van de huid realistisch in kaart brengen. 

Huur Lightskintoestel voor Microneedling intakes

Heb je je eigen werkruimte, maar vind je de investering in een Lightskintoestel momenteel te groot? Kom dan met je Microneedling klant(en) tot bij ons om een grondige intake te doen en de huid van je klant realistisch in kaart te brengen met de nodige foto's. 

Per klant betaal je €20 excl. btw en voorzien we ongeveer een halfuur. In deze prijs is de opvolging met de nodige foto's na de Microneedling kuur inbegrepen. Zo overloop je samen met je klant het opmerkelijke verschil voor en na de kuur. 

Intakes met het Lightskintoestel kan je op dinsdag en donderdag bij ons inplannen. Kom je slechts met 1 klant of groepeer je je intakes om de een na de andere klant te zien, aan jou de keuze. 

Reservatie

Interesse om een cabine te huren of enkel ons Lightskintoestel te gebruiken? Laat het ons weten via onderstaande knop zodat we concrete data kunnen afspreken. 

Om het toestel en/of een werkruimte effectief te reserveren, vragen we om op voorhand de betaling in orde te brengen. Komt er wegens overmacht echt iets tussen, dan bekijken we samen wanneer we dit opnieuw kunnen inplannen.