Microneedling als aanvulling naast je PMU-gamma

Microneedling? Een woordje uitleg. 

Microneedling is ideaal om specifieke huidproblemen aan te pakken (littekens, acné, huidveroudering, couperose, hyperpigmentatie, rosacea, striemen..) of om een algemene huidverbetering te realiseren. 

De techniek

Met een microneedle brengen we een specifieke cocktail in in de huid om het probleem doelgericht aan te pakken. Als reactie zet het lichaam het zelfgenezingsproces van de huid in werking. Zo lost ze haar huidproblemen zelf op. 

Waarom het echt werkt?

Dankzij onze machinale Microneedling stem je de techniek volledig af op de huiddikte van de klant en breng je zo de specifieke cocktail exact in de juiste huidlaag in. 

Een ware revolutie voor de huid door de combinatie van onze machinale Microneedling met onze doeltreffende gelaatsverzorgingen!

Oron 60 microneedling en pmu-machine

Mooie aanvulling naast je PMU-gamma

Microneedling is meer dan een gelaatsverzorging. Het werkt op een dieper niveau waar je met de klassieke gelaatsverzorgingen of skincare@home niet geraakt, is een heel intensieve behandeling én is net daarom ook heel doeltreffend. Na 3 behandelingen zie je al een opmerkelijk verschil. Een kuur van 5 behandelingen geeft de beste resultaten.  

Wil je naast je permanente make-up klanten een breder publiek aanspreken en elke klant heel gericht helpen met zijn/haar huidprobleem? Dan is Microneedling een heel mooie uitbreiding naast je PMU-gamma. 

Ook vormt het een perfecte aanvulling op je medische tatoeage behandelingen om o.a. littekens te verbeteren. 

Slechts 1 dag opleiding nodig én perfect uit te voeren met je Oron 60 of Glow 10-machine, dus een beperkte investering. Je oefent de techniek op 2 modellen. Of je kiest ervoor om dezelfde dag ook BB glow onder de knie te krijgen en oefent dan elke techniek op 1 model. 

Al gespecialiseerd in huidverbetering met klassieke verzorgingen? Die kan je perfect combineren met MCCM Microneedling. Zo stel je klanten met specifieke, dieperliggende huidproblemen een kuur van 5 sessies voor en kan je daarna het resultaat onderhouden met je klassieke verzorgingen. Een investering in een duur toestel is dus niet nodig. Je kiest in dat geval voor het perfect alternatief van MCCM: de dermapen + adapter voor slechts €290 excl. btw. 

Interesse om je aanbod te verruimen? 

Dermapen MCCM

Dermapen MCCM

  • Ideaal voor je Microneedling en BB glow behandelingen als je nog geen Oron- of Glow 10-machine hebt
  • Geen ander toestel nodig, dus beperkte investering
  • € 290 excl. btw
  • Werkt met MCCM meso naalden

Microneedling in de praktijk

Benieuwd naar concrete resultaten van onze Microneedling techniek? Klik op onderstaande knop om de resultaten met scores te zien die we met ons Lightskin toestel konden meten na een Microneedling kuur van 5 behandelingen.