Kaalheid op jonge leeftijd met Michiel De Meyer

Michiel De Meyer is een 27-jarige artiest, geliefd door jong en oud. Hij is bekend op tv van ‘Thuis’ of ‘Steracteur Sterartiest’ en hij speelt op dit moment in musicals als ‘40-45’ en ‘Mamma Mia’.

Een paar maanden geleden werd hij geconfronteerd met uitdunnend haar. Iets wat voor een mannelijke acteur niet gemakkelijk is, op jonge leeftijd.

Na veel wikken en wegen, koos Michiel voor een pigmentatie behandeling bij The Color Studio. Met deze haar pigmentatie creëer je een illusie van haar en lijkt je kapsel veel voller zonder doorkijk.

Taboebs.be had met Michiel een openhartig gesprek over kaalheid op jonge leeftijd. 

Taboebs is een platform waarop twee vrouwen, Liesbeth Roose en Line Ellegiers, aan de hand van podcasts, blogposts, foto’s, cartoons en een grote dosis humor de Vlaming de ogen willen openen door een kwetsbaar en echt beeld te creëren van onszelf en van anderen. Ze praten graag, maar luisteren vooral.

Deze podcast gaat over het resultaat van de densiteit techniek na slechts 1 behandeling, doorgaans heb je 2 behandelingen nodig om 100% resultaat te bereiken. 

Bekijk het mooie resultaat totnogtoe onder deze tekst. Hou onze Instagram in de gaten om binnenkort het volledige eindresultaat te zien!

Interesse? Meer info over deze dankbare behandeling vind je hier

Haar pigmentatie Michiel Demeyer
Haar pigmentatie tricopigmentatie TCS
Tricopigmentatie densiteit Michiel Demeyer TCS