Litteken na facelift camoufleren

Techniek

Met medische tatoeage werken we op het litteken dat je na je facelift overhield ter hoogte van je oren. Hiervoor gebruiken we specifieke pigmenten die jouw huidskleur zo goed mogelijk evenaren. Deze injecteren we in je littekenweefsel om het dezelfde kleur te geven als de huid errond en dus je litteken te camoufleren. 

Let op: je litteken moet eerst volledig genezen zijn vooraleer we medische pigmentatie mogen starten. 

Aantal behandelingen

Dit hangt af van hoe je littekenweefsel reageert en hoe goed het pigment opneemt. Sowieso zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een bevredigend en dekkend resultaat te komen, maar zie je na drie sessies al het verschil. 

Weet ook dat je na elke behandeling even geduld moet hebben om de juiste kleur te kunnen zien. 

Nazorg

Eerste dagen: 

  • Smeer Edula op de behandelde zone

Na 1 week: 

  • Hervat je normale verzorging

Tussen 2 sessies: 

  • Gebruik een hoge factor om je huid tegen de zon te beschermen
  • Mijd de zonnebank, sauna, jacuzzi en zwembaden

Prijs?

De totale prijs hangt af van het aantal sessies en dus van hoe vlot je littekenweefsel pigment opneemt. Na een intakegesprek* bepalen we de prijs per behandeling op basis van de te behandelen oppervlakte en de duur per sessie. Het tarief varieert tussen €75 en €225 per behandeling.  

Weet dat we je litteken niet van vandaag op morgen kunnen camoufleren. Sowieso moeten we je huid na een behandeling ook telkens 6 weken de tijd geven om volledig te genezen. 

* We rekenen hiervoor €25, maar trekken dit nadien af van de behandelingskost. 

Online boeken

Hieronder kan je jouw intakegesprek online boeken.

Wil je onmiddellijk een behandeling inplannen? Stuur ons dan een mailtje met een foto van de te behandelende zone. Onze specialisten maken dan een inschatting over de behandelingsduur en wij nemen contact met jou op voor een datum. 

Facelift
Littekens facelift