Praktische info over je bestelling in onze shop

Op onze webshop kan je vlot en overzichtelijk je favoriete producten shoppen en nieuwigheden ontdekken. 

Pakketjes verzenden

Je kan je bestelling zelf komen ophalen op volgend adres: Oude Kassei 31, 8791 Waregem of het pakketje bij jou laten bezorgen. Dit kies je zelf bij het afrekenen. 

Pakketjes verzenden we wekelijks op maandag, dinsdag en donderdag rond de middag. Bestel je de dag zelf voor 10u, dan kan je bestelling die dag nog mee met Bpost. 

Verzendingskost

Bestel je voor een bedrag van €150 incl. btw of meer? Dan geniet je van gratis verzending. Zo niet, bedraagt de verzendingskost €12 incl. btw voor verzending naar België of Nederland.

Je pakketje versturen we met track & trace zodat je het op elk moment kan volgen. Ook mag je er zeker van zijn dat je bij ons snel geholpen wordt en dat je geniet van een heel correcte prijs, zonder hoge marges. 

Betalen

Je kan je bestelling meteen online afrekenen of ervoor kiezen om dit via overschrijving te betalen. Bij een eerste bestelling sturen we je pakketje op van zodra we je betaling op onze rekening ontvangen hebben. Vanaf een tweede bestelling sturen we je factuur mee in je pakket of reken je meteen online af en hoef je er verder niet meer aan te denken.

Douane en export

Bestel je van buiten de Europese Unie, dan is het mogelijk dat je douanerechten en/of accijnzen zal moeten betalen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming. De kosten kunnen ook variëren van land tot land. Wij hebben geen controle over de mogelijke kosten die de respectievelijke douanediensten in rekening brengen. Deze kosten zijn ten laste van de klant

Ondanks het feit dat wij je privacy zo goed mogelijk willen beschermen, valt een inspectie door de douanediensten buiten onze verantwoordelijkheid. Het kan dus zijn dat zij je pakje openen ter controle. Dit zorgt in uitzonderlijke gevallen voor een vertraging in de levering. Voor meer informatie neem je best contact op met het douanekantoor van het land van bestemming.

 

Heb je nog vragen over je bestelling of specifieke producten? Contacteer ons zeker, we helpen je met plezier.