Opleiding in heel beperkte groep

Onze praktijkopleidingen gaan sowieso altijd in beperkte groep door om iedereen een strikte begeleiding tijdens de praktijk op silicone en/of model te kunnen garanderen. Zo kan je ook de verschillende cases van je medecursisten meevolgen en extra bijleren.

Af en toe krijgen we de vraag of we privé-opleiding geven. Als de agenda van onze trainsters dit toelaat binnen de termijn dat jij opleiding wil volgen, stemmen we een datum met je af en kunnen we dit organiseren. Hiervoor rekenen we een meerkost van 50% op je opleiding en schrijven we maximum een tweede cursist in, ook aan 50% meerkost. Zo blijft de opleiding in heel beperkte groep doorgaan.

Gaat het over een medische privé-opleiding, dan kan je 2 modellen behandelen in plaats van 1. In je meerkost zit ook deze extra oefening op model vervat en zo zie je toch meerdere cases. 

Als er zich een derde persoon aanbiedt voor deze privé-opleiding, dan polsen we eerst bij de reeds ingeschreven cursisten of zij dat oké vinden. Indien wel, dan schrijven we die derde persoon in en vervalt de meerkost van 50% bij de 2 eerste cursisten. Zo wordt het voor alle drie een opleiding aan de gewone prijs.