What's new?

Om jou zo goed mogelijk bij te kunnen staan stelt TCS je drie nieuwe in te boeken sessies voor om zelf te groeien als PMU artist!

TCS Stage

Studenten kunnen onbeperkt stage lopen bij onze trainers op woensdag en vrijdag wanneer ze behandelingen uitvoeren. Dankzij deze stage kan je heel veel  praktijkervaring opdoen en heel wat tips & tricks bijleren om vlot en efficiënt te werken.

Learn with your eyes en ervaar 2nd hand experience bij klanten!

Tijdens stage voer je zelf geen behandelingen uit, maar kan je meevolgen hoe ervaren professionals te werk gaan bij behandelingen van a tot z, back to back. Je leert vanop een veilige afstand werken op verschillende huidtypes en hoe je kan omgaan met bepaalde cases!
Tijdens je stagemoment kan je ook praktijkgerichte vragen stellen!

Je kan onbeperkt stagen volgen en deze is helemaal gratis tot 6 maanden na het volgen van je opleiding. Vanaf 6 maanden kan je extra stage boeken aan een voordelig TCS Student tarief.

Ben je benieuwd naar onze manier van werken en/of twijfel je om een opleiding bij ons te volgen? Dan is een stage een goede manier zijn om voeling te krijgen met TCS onze passie voor het vak:

Kostprijs

 • Halve dag (4u): € 450 excl. btw
  • TCS Student/TCS member: - 30 %
 • Volledige dag (8u): € 800 excl. btw
  • TCS Student/TCS member: - 30 %

Lab Day

Ondervind je nog moeilijkheden met je techniek en wil je deze onder toezicht van een trainer finetunen op silicone? Struggle je nog met je mapping of het voortekenen bij je klant? Wil je dieper ingaan op pigmentology of je naalden flexibeler inzetten tijdens je behandelingen? Heb je vragen over specifieke cases?
Boek dan een LAB DAY in bij TCS en vul 3 tot 6u volledig in naar je noden!

Tijdens een LAB DAY kan je alle moeilijkheden overlopen die je ondervindt tijdens je behandelingen, met uitzondering van praktijk op je model. We gaan dieper in op onderwerpen waar jij graag meer over wil weten! Of gaan je skills finetunen waar nodig!

Een lab day is volledig one-on-one, waardoor we op korte tijd heel intens kunnen werken op jouw skills & know how!

Ben je reeds PMU artist, maar volgde je nog geen opleiding bij TCS? Dan is een LAB DAY een zeer toegankelijke manier om kennis te maken met onze manier van werken en kunnen we dieper ingaan op jouw persoonlijke struggles. Zo maak je kennis met onze trainers, krijg je feedback en ondersteuning op het finetunen van jouw skills en kunnen wij jou in de richting sturen van opleidingen die voor jou interessant kunnen zijn om in de toekomst te volgen!

Kostprijs:

LAB DAY - 3 uren

 • € 500 excl. btw
 • TCS Student/TCS member: - 30 %

LAB DAY - 6 uren

 • € 900 excl. btw
 • TCS Student/TCS member: - 30 %

Model Work

Voel je dat je nog net dat tikkeltje extra begeleiding nodig hebt bij het uitvoeren van een model/klant? Weet je zelf niet goed waar je precies vast zit? Boek dan een privé-praktijk moment in waar je de behandeling volledig onder toezicht toepast van één van onze TCS trainers.
Deze kunnen ingeboekt worden op maandag, woensdag of vrijdag!

Volgde je nog geen opleiding bij TCS? Voel je dat je als professional struggled met bepaalde stappen en weet je zelf niet goed waar? Weet je hierdoor niet goed welke opleidingen voor jou interessant zijn om te volgen? Dan kan je een privé-opleiding inboeken op model, waar we samen werken aan je werkpunten en geven we op het einde feedback waar je nog verder kan groeien aan de hand van onze opleidingen!


Let op! Enkel voor PMU artists met meer dan 6 maanden ervaring

Kostprijs:

 • 1 model (2 - 4u): € 700 excl. btw
 • 2 modellen (4 - 7u): € 1200 excl. btw
 • TCS student/ member: - 30% korting