Update Corona virus heropening 18 mei

Beste klanten 

TCS is heel blij om jullie terug te verwelkomen vanaf 18 mei. 

Afspraken die niet zijn kunnen doorgaan plannen wij momenteel chronologisch terug in. Wij nemen zelf contact op met alle klanten, zelf hoef je hiervoor geen actie te ondernemen. Nadat we de geannuleerde afspraken hebben gepland, plannen we ook alle nieuwe aanvragen in. Voor het einde van volgende week 22 mei krijgt iedereen dus zicht op een nieuwe datum. 

Belangrijke maatregelen: 

  • elke deur staat open, deze mag je niet sluiten 
  • bij het binnenkomen vragen we om de handen te desinfecteren 
  • neem een nieuw mondmasker die door TCS ter beschikking wordt gesteld
  • neem de trap naar het 1ste verdiep (geen lift) en neem plaats in de wachtruimte
  • voor de veiligheid bieden we zolang het noodzakelijk is geen drank aan in de wachtruimte, voorzie gerust zelf een flesje water 
  • er is voor elke klant extra tijd voorzien om de spreiding van afspraken en een minimum aantal klanten in de wachtruimte te garanderen

Bestellingen kunnen verzonden worden zoals gewoonlijk, hou wel rekening met eventuele vertraging bij de Post. Afhaling is terug mogelijk vanaf 18 mei en is georganiseerd op een veilige manier. Heb je vragen omtrent producten? Stel ze gerust via mail info@the-color-studio.be of via 056 72 66 95.

Opleidingen worden terug verdergezet vanaf 18 mei met maximale hygiënische maatregelen. We herplannen momenteel de opleidingen die in de tussentijd niet konden doorgaan. Vragen omtrent opleiding? Stel ze gerust via mail info@the-color-studio.be.

Team TCS wenst iedereen te bedanken voor het enthousiasme dat werd getoond voor onze initiatieven tijdens deze periode! Indien er vragen zijn omtrent de heropening aarzel dan niet deze te stellen. Samen komen we hier terug doorheen!

Lieve groet, 

Team TCS