TCS skincare abonnementen

Wat kan je verwachten? Vier evenwichtige abonnementen waar we telkens focussen op een intensieve verzorging van het gelaat.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw producten, alle producten worden je op maat voorgesteld én we volgen jouw traject nauw op zodat jouw huid steeds de juiste zorg krijgt.

Start to skin abonnement

Je wil graag starten met huidverbetering maar je twijfelt nog wat er echt bij jou past. Dan is het Start To Skin abonnement ideaal!

Je ontvangt een sterke basis aan producten samengesteld op maat van jouw huid én geniet van twee meso peel-behandelingen in het najaar.

Spa abonnement

Word je graag in de watten gelegd, geniet je van een rugmassage of voetverzorging én vind je de verzorging van je gelaat belangrijk? Dan is het Spa abonnement helemaal iets voor jou.

Meso peel abonnement

Op zoek naar de juiste skincare@home aangevuld met een jaarlijkse intensieve kuur voor het gezicht? Het Mesopeel abonnement biedt je alles wat je nodig hebt om de winter voorbereidt in te gaan én thuis jouw gelaatsverzorging zorgeloos verder te zetten.

High intensive abonnement

Ga je graag all-in? Het High Intensive abonnement verwent je het hele jaar door en zorgt voor een diepverzorgde huid dankzij de combinatie van microneedling én meso peels. 

Wil je graag meer info? Klik hieronder verder voor de inhoud van de abonnementen.