TCS-netwerk: je behandeling bij jou in de buurt

Wil je een behandeling laten uitvoeren en op zoek naar een instituut in jouw buurt? Ons TCS-netwerk verspreidt zich in heel België. Zo kan je op veel verschillende plaatsen terecht voor jouw behandeling naar keuze.

Wie behoort tot het TCS-netwerk?

Hierin vind je uiteraard The Color Studio, maar ook mobiele instituten en gecertificeerde cursisten.

Mobiele instituten zijn schoonheidssalons waar een van onze permanente make-up artists elke 2 à 3 maanden langsgaat om behandelingen uit te voeren. Hier gelden dezelfde prijzen en condities als in het TCS-instituut in Waregem. 

Je kan ook bij een van onze gecertificeerde cursisten terecht. Zij bewezen zowel theoretisch als in de praktijk dat ze een of meerdere specifieke technieken onder de knie hebben en ontvingen hiervoor hun TCS-certificaat. Telkens staat erbij vermeld voor welke technieken je bij de artiest terechtkan. 

Hoe behoren tot het TCS-netwerk?

Geef je instituut meer visibiliteit en krijg een vollere agenda dankzij ons TCS-netwerk. Behaal je je level 2 certificaat, dan nemen wij jou op in het netwerk op onze site. Zoeken onze websitebezoekers dan een instituut in jouw buurt voor een behandeling die jij onder de knie hebt, dan verschijn jij ook in de zoekresultaten. Dus: voor jou een mooie kans op nieuwe klanten.  

Wil je je certificaat behalen? We oordelen op basis van jouw theoretisch examen en de voor-, na- en genezen foto's die je ons doorstuurt. Heb je nog vragen hierover, contacteer ons gerust. 

Vind een instituut in jouw buurt

Wil je een behandeling laten uitvoeren? Via ons TCS-netwerk vul je de gewenste locatie in en kies je je behandeling. Als resultaat krijg je alle instituten in jouw buurt en meteen de juiste contactgegevens. Een afspraak maak je via het instituut waar je wil langsgaan; wij hebben geen zicht op hun agenda.

Zoek je eerst via behandelingen wat je precies wil, dan kan je onderaan ook klikken op 'zoek een instituut' en krijg je alle instituten die deze behandeling uitvoeren.