Internationaal seminarie Détatoeage: feb-maart 2020

Op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart was dé internationale specialiste Tamara Sachs bij ons te gast om onze cursisten alles te leren over Détatoeage of Tattoo removal. Een veilige methode om permanente make-up en tattoos te verwijderen met een product op basis van melkzuur, zonder laser. Een volkomen onschadelijke techniek die het immuunsysteem van je klanten niet belast. 

En dat het een geslaagd seminarie was, kan je wel zeggen. Onze cursisten waren in de wolken! Niet alleen over de techniek, ook over Tamara zelf en hoeveel ze in een weekend van haar bijleerden.

Op dag 1 startte ze met uitgebreide theorie, demonstreerde de techniek op 4 modellen (wenkbrauwen, ogen, lippen en body tattoo) én begeleidde ze onze cursisten tijdens het oefenen op silicone. Een drukke, leerrijke eerste dag die we in stijl afsloten met een glaasje bubbels. 

Dag 2 was volledig praktijkgericht. Elke cursist bracht zelf 1 model voor de wenkbrauwen en 1 voor body tattoo mee en Tamara begeleidde hen zorgvuldig doorheen de behandeling. Ervoor en erna volgden ze de behandelingen van mede-cursisten mee en leerden nog enorm veel bij van Tamara haar feedback. Als afsluiter nam elke cursist blij haar certificaat in ontvangst en verzilverde dat op een foto met trainster Tamara Sachs. 

Geniet vooral zelf even mee van de sfeerbeelden én onze cursisten aan het werk. 

Zelf goesting gekregen om Détatoeage onder de knie te krijgen en je klanten van hun mislukte permanente make-up of tattoos af te helpen? Dat kan op zondag 25 en maandag 26 oktober 2020.

Klik op onderstaande knop voor alle praktische info.