Nieuwe TCS-website

Onze nieuwe huisstijl herken je ondertussen misschien al, maar ontdekte je de functionaliteiten van onze nieuwe site al? Lees verder en ontdek er alles over. 

Opleidingen The Color Studio

Opleidingen

Via dit menu kies je tussen voorgestelde trajecten of kies je zelf je modules op maat. Per traject en module zie je de eerstvolgende opleidingsdatum, het kostenplaatje, praktische info, voor wie de opleiding bedoeld is, welk materiaal je nodig hebt enz. Overtuigd van een opleiding? Dan schrijf je je eenvoudig online in.

Behandelingen The Color Studio

Behandelingen

Wil je een behandeling laten uitvoeren, maar weet je nog niet precies welke? Het verschil kennen tussen een accent eyeliner en een eyeliner? De prijs van je gewenste behandeling weten? Of benieuwd naar voor- en na foto's? 

Op de behandelingspagina filter je vlot en vind je snel jouw behandeling naar keuze. Daar zie je een mooi eindresultaat en lees je per behandeling wat de techniek inhoudt, hoe je de behandelde zone moet verzorgen en wat de prijs is. Wil je een afspraak inplannen? Dan klik je onderaan op 'Vind een instituut' en kies je het instituut van jouw keuze. Je krijgt ook meteen alle contactgegevens om via dat instituut je afspraak in te plannen.

Instituten The Color Studio

Vind een instituut in jouw buurt

Wil je een afspraak inplannen voor een specifieke behandeling? Filter via 'Vind een instituut' op je type behandeling en eventueel type instituut en vul je woonplaats in. Klik op zoeken en je krijgt de landkaart met alle instituten voor deze behandeling bij jou in de buurt. 

Er zijn 3 types instituten: The Color Studio, wij dus, in Waregem, mobiele instituten en door TCS gecertificeerde artiesten. Bij een mobiel instituut gaat een van onze permanente make-up artists elke 2 à 3 maanden langs om behandelingen uit te voeren. Je ziet bij de contactgegevens van elk instituut wie van onze PMU-artists daar langsgaat. 

Een derde mogelijkheid is dat je je behandeling laat uitvoeren door een van onze gecertificeerde cursisten. Zij bewezen hun kennis van een bepaalde techniek zowel theoretisch als in de praktijk en ontvingen hiervoor hun TCS-certificaat. Zij behoren ook tot ons TCS-netwerk.

Wil je een afspraak inplannen? Contacteer je instituut naar keuze; wij hebben geen zicht op hun agenda. 

Nieuws The Color Studio

Nieuws

Via onze nieuwspagina blijf je op de hoogte van de laatste nieuwigheden en evoluties. 

Contactformulier The Color Studio

Vragen

Wij helpen je met plezier verder, dus laat ons je vraag weten via ons contactformulier of telefonisch op 056 72 66 95. 

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je op onze FAQ-pagina, dus neem daar gerust ook een kijkje. 

Shop

Je vertrouwde producten kan je nog steeds via onze website bestellen. Deze steken we binnenkort ook in een nieuw jasje.