NIEUW: ROSA Lip Care plexistand

Voor zij die ROSA Herbal Skin Care nog niet kennen, vind je hier alle uitgebreide info over dit gamma 100% natuurlijke producten.

Wil je te weten komen hoe je de ROSA plexistand ter waarde van €50 excl. btw gratis kan krijgen? Lees dan zeker verder tot het einde.

Natuurlijke lipverzorging ROSA lip care permanente make-up

ROSA Lip Care Stift

De Lip Care Stift bestaat kleurloos, met of zonder zonnefactor, en in verschillende mooie tinten. Ze zijn alle 12 heel goed als nazorg op je lippen na een permanente make-up behandeling, maar ook een perfecte natuurlijke verzorging voor mensen die geen behandeling lieten uitvoeren. Onder andere een goeie hoeveelheid karitéboter voedt, verzorgt en hydrateert de lippen.

ROSA Lip Care plexistand

Zoals je op de foto kan zien, verkopen wij vanaf nu de nieuwe ROSA plexistand om je lipbalms per kleur in uit te stallen. De adviesprijs voor je klant is slechts €12 voor een lipbalm boordevol natuurlijke ingrediënten. Deze verkopen dus vlot en zijn ideaal om aan je kassa te plaatsen. 

In de stand is de eerste rij voorzien voor testers, met daarachter plaats voor 4 lip care stiften per kleur.

Tip: laat klanten de testers niet rechtstreeks op hun lippen aanbrengen. Laat het hen testen door met een wattenstaafje in de lipbalm te gaan en dat op hun hand of lip te testen.

ROSA lip care kleurtinten

Speciaal aanbod voor alle professionals

Wil je de volledige stand met 1 tester en 4 stuks per kleur kopen om je stand mooi op te vullen? Goed nieuws, want in dat geval krijg je de plexistand gratis én krijg je van elke kleur 1 tester aan 50% korting. 

Hieronder even concreet wat dit aanbod inhoudt: 

  • Plexistand: gratis (waarde van €50 excl. btw)
  • 12 testers: 12 x €3,25 excl. btw (€6,50 excl. btw per stuk - 50% korting)
  • 12 x 4 stuks per kleur: 12 x €26 excl. btw (€6,50 excl. btw per stuk)

Kan je niet wachten om deze mooie stand met producten in je instituut te zetten? Mail dan snel naar info@the-color-studio.be of bestel via de knop hieronder.