Het eindejaar in zicht!

permanente make up opleiding

Als we even terugblikken op dit jaar, zien we gecreëerde waarde voor onze cursisten en zo ook voor onszelf. De kaart van kwaliteit willen we meer dan ooit verder doortrekken in alles wat we doen. In een veranderende tijd waar alles vluchtig is en expertise overal te koop is, staan wij graag stil bij wat we betekenen voor het vak.

TSC gelooft dat je een sector professionaliseert wanneer de nieuwe generatie kan verder bouwen op kennis die voortkomt uit jarenlange praktijkervaring. 

We willen professionals leren werken op elk type huid, zowel jong als oud, hoe moeilijk ook. Iedereen kan leren om vanuit medisch en esthetisch oogpunt een vormgeving uit te tekenen die uniek is voor elk gezicht. En dat zijn geen 10 identieke wenkbrauwen in een dozijn. Onze baseline is niet voor niks al 30 jaar "Het accentueren van natuurlijke schoonheid." en daar gaan we voluit voor!

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden voor het geven van een opleiding: 

Ervaren trainers. 

Ervaring, ervaring, ervaring, want die delen met jou is cruciaal om je een stapje voor te geven en jou naar een hoger niveau te tillen. Dat heb je nodig om je vandaag te onderscheiden als PMU Artist. 

Weten wat jij als cursist nodig hebt om te groeien. 

Voor een beginnend PMU artist is dit iets helemaal anders dan voor een ervaren artist. Dit kan enkel als je op maat werkt van elke cursist. 

Een systeem en een structuur bieden. 

Eentje waarop je kan terugvallen op elk moment. Zo kan je je kennis steeds opnieuw bijschaven wanneer jij dat nodig vindt. Het TCS online leerplatform met video-tutorials voor extra ondersteuning en opvolging is uniek in onze sector. 

Vlotte ondersteuning & levenslang professioneel advies na je opleiding.

Wat heb je aan een opleiding als je na je opleiding een nummer wordt? Bij. ons. word. je. dat. nooit. Wij worden blij van jouw vragen, en terecht want dat betekent dat je werk maakt van je zaak! 

Helpen bij het uitbouwen van een netwerk. 

Klanten moeten de weg naar jouw zaak leren kennen en ook hier snellen we te hulp. 

 

Wij worden blij van het succes die jij hebt!

Infosessie

Volg je TCS al maar wil je ons bedrijf beter leren kennen? 

Kom langs en ontdek welk engagement wij aangaan met jou wanneer je investeert in een opleiding bij ons.

Adviessessie

Heb je al ervaring maar weet je niet welke opleiding je moet volgen om verder door te groeien? 

We begrijpen als geen ander dat je niet met je vingers wil zitten draaien. Jouw tijd en jouw geld is kostbaar en die wil je goed inzetten. Plan bij ons een moment in om enkele oefeningen te doen op siliconehuid en krijg van onze trainers een gericht advies.