Gloednieuwe workshops

Meer klanten aantrekken met mooie foto's? Jouw issues in bepaalde permanente make-up behandelingen aanpakken? Of vlot en eenvoudig perfect symmetrische wenkbrauwen tekenen? In het najaar starten een aantal gloednieuwe workshops!

En het goeie nieuws, bij inschrijving in 2 specialisaties volg je 1 volledige dag workshops gratis twv €800 excl. btw. 

Workshop fotografie (halve dag)

Wil je vlotter klanten warm maken voor een bepaalde behandeling, foto's gebruiken op je social media kanalen en website of verwerken in ander promomateriaal?

Het resultaat van je behandeling mag supermooi zijn, als je foto veel te donker of onscherp is, zal die niet voldoende opvallen of mensen aanspreken. Herkenbaar? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Wat kan je verwachten? 

  • Tips & tricks voor mooie, aantrekkelijke foto's
  • Leer je onderwerp goed belichten en kadreren
  • Toepasbaar voor verschillende behandelingen
  • Perfect voor social media, website of ander promomateriaal

Workshop permanente make-up issues (halve dag)

Volgde je al een opleiding permanente make-up, maar ondervind je nog bepaalde moeilijkheden? In deze workshop pakken we de meest typische problemen aan in de praktijk en leer je van de issues die je mede cursisten ervaren. 

Workshop browmapping (1 dag)

Mooie en vooral symmetrische wenkbrauwen tekenen, het gaat bij velen niet altijd even gemakkelijk. Herkenbaar? In deze workshop focussen we op het vlot uitmeten en tekenen van de wenkbrauwen en krijg je veel handige tips & tricks. Leer ook onze TCS browmapping stickers en de StringRay gebruiken. Deze tools zijn superhandig en maken perfect symmetrische wenkbrauwen tekenen in de praktijk kinderspel. 

 

Kies hieronder je 2 specialisaties en wij houden je op de hoogte van de data van de nieuwe workshops.