Exclusief seminarie W-brows met Nataliya Yeremenko 25 & 26 september 2021!

Nu we in onze sector eindelijk weer perspectief krijgen, kunnen we opnieuw doen wat we het liefste doen. Mooie resultaten creëren en groeien in ons vak! Dit seminarie is zo uniek, dus zorg dat je erbij bent, want dit wordt hét PMU-event van het jaar in België!

Masterclass Nataliya Yeremenko W-Brows

Eenmalig seminarie op 25 & 26 september 2021!

Zoals je wellicht al gehoord of gelezen hebt, geeft dé enige, echte PMU-artist Nataliya Yeremenko in 2021 bij ons haar masterclass W-Brows. Een exclusief event, want dit is de allereerste keer in België. En jij kan erbij zijn!

Blokkeer alvast zaterdag 25 & zondag 26 september 2021 in je agenda!
Dit is een unieke kans om W-Brows van dé creator en beste PMU-artist van het moment te leren en zo prachtige, supernaturelle wenkbrauwen bij je klanten te kunnen creëren. 

Voor-na resultaat W-Brows

Beperkt aantal plaatsen! Reserveer snel! 

Om iedereen gedurende het seminarie heel goed en persoonlijk te kunnen begeleiden, is het aantal plaatsen gelimiteerd. Na 1,5 weken campagne merken we dat de interesse groot is en is bijna de helft van het aantal plaatsen volzet!

Wil jij er ook bij zijn? Twijfel dus zeker niet te lang en reserveer nu je plaats via onderstaande knop! Je gegevens invullen en een voorschotje van €300 volstaan om zeker te zijn van je plaats.