Belangrijke wijzigingen - TCS opleidingen

Bij TCS zijn we van het principe dat je een leven lang kan bijleren, zeker in ons beroep als PMU artist!

Om de drempel naar 'never stop learning' te verlagen, maar onze opleidingen toch toegankelijk te houden, voeren we enkele veranderingen door in onze opleidingspaketten die ingaan vanaf maandag 9 Oktober!

Hieronder kan je lezen wat dat voor jou betekent.

Kostprijs per opleidingsdag

Vanaf 9 oktober 2023 betaal je voor één opleidingsdag € 750 excl. btw i.p.v. € 1000 excl. btw. 

Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld vanaf maandag 9 oktober 2023 voor ons Allround PMU traject € 4125 excl. btw betaalt i.p.v. € 5500 excl. btw.

Naast de verandering van de kostprijs per opleidingsdag, zijn er ook enkele wijzigingen in de klantenservice na jouw opleiding. Hieronder kan je nalezen wat dat allemaal is en wat het verschil is als je reeds een opleiding volgde of inschrijft voor/vanaf maandag 9 oktober 2023.

Behandelen van een klant onder lichte begeleiding

Voor studenten die ingeschreven zijn of een opleiding volgden vóór maandag 9 oktober 2023 is het behandelen van een klant onder lichte begeleiding gratis tot twee jaar na de opleiding. 

Voor studenten die zich inschrijven vanaf 9 oktober 2023 is dit gratis tot 6 maanden na de opleiding. Wil je na die 6 maanden nog een klant behandelen onder lichte begeleiding? Dan betaal je € 300 excl. btw.

Stage volgen bij één van onze trainers

Voor studenten die ingeschreven zijn of een opleiding volgden vóór maandag 9 oktober 2023 is het volgen van stage bij één van onze trainers gratis tot twee jaar na de opleiding. 

Voor studenten die zich inschrijven vanaf 9 oktober 2023 is dit gratis tot 6 maanden na de opleiding. Wil je na die 6 maanden extra stage volgen dan betaal je als TCS cursist voor een halve dag € 315* (i.p.v. € 450* voor niet-cursisten) én voor een volledige dag betaal je als TCS cursist € 560* (i.p.v. € 800* voor niet-cursisten)

*Prijzen zijn excl. btw

Toegang tot het TCS Online Leerplatform

Voor studenten die zich inschrijven vóór 9 oktober 2023 of een opleiding gevolgd hebben vóór maandag 9 oktober 2023 is de toegang tot het TCS Online Leerplatform gratis tot twee jaar na de opleiding. 

Voor studenten die een opleiding volgen vanaf 9 oktober 2023 is dit gratis tot 4 maanden na de opleiding. Wil je na die 4 maanden extra toegang tot het TCS online leerplatform dan betaal je

  • … voor één module → € 15/maand excl. btw*
  • … voor 2 tot 5 modules → € 25/maand excl. btw*
  • … voor meer dan 5 modules → € 30/maand excl. btw*
*modules kunnen enkel verlengd worden per 4 maanden