10 jaar TCS bvba!

In 2013 groeide de eenmanszaak die Darline Vierstraete oprichtte letterlijk door de ramen. Een bvba was nu wel écht nodig. Nu 10 jaar later vieren we dat feestelijk met een goed gevuld opendeurweekend!

Benieuwd naar wat er hier de afgelopen 10 jaar allemaal gebeurd is? Lees dan zeker even verder!

👉 2013: De eenmanszaak werd een bvba. Iman startte als jobstudent bij The Color Studio en in november kochten we het gebouw aan waar je ons op vandaag de dag kan vinden.

 

👉 2014: De verhuis naar een nieuwe locatie werd concreet, Iman & Frele starten beide als zelfstandige bij TCS en NPM ontwikkelt een gepatenteerd rollersysteem voor Tricopigmentatie

 

👉 2015: Een eerste opendeurdag werd georganiseerd, Darline volgt opleiding bij Toni Belfato voor de allernieuwste tricopigmentatie-techniek én start hiermee als eerste in België. TCS was ook klaar om haar eerste werknemer in dienst te nemen.

 

👉 2016: De focus ligt steeds meer op de medische sector. Verschillende verpleegkundigen volgen de opleiding 'medische tatoeage'. TCS start ook de samenwerking met Make-Up Designory (MUD)

 

👉 2017: Een tweede werknemer gaat van start bij TCS. We startten een intensief strategietraject op voor onze rebranding én Iman & Darline volgden in 2017 ook heel wat bijscholingen om ook de nieuwste technieken hier bij TCS te kunnen aanbieden.

 

👉 2018: Een leuk maar druk jaar! De opstart van onze nieuwe website én rebranding. De finalisering van het nieuwe gebouw én de verhuis. Ook Aäron stapt mee in TCS en volgt zijn opleiding tricopigmentatie. Iman & Darline scholen zich bij in nieuwe trends & technieken. Iman behaalt haar officieel Master Certificaat bij Biotouch én TCS versterkt de banden met Biotouch en verkrijgt het trademark & respected territory voor de BENELUX.

 

👉 2019: Ook het opleidingscentrum verhuist naar het nieuwe gebouw. De testfase van ons nieuw webplatform ging van start. Ook in 2019 volgden Darline & Iman een bijscholing. In februari was er de officiële opening van TCS Academy & TCS Institute. We lanceerden onze nieuwe website en organiseerden een internationaal seminarie én opendeurdag.

 

​​​​​​​👉 2020: Een jaar die we niet snel zullen vergeten. Corona bracht een wervelwind door TCS maar kreeg ons niet klein. We zetten extra in op online en we kregen het voor elkaar om toch enkele opleidingen door te laten gaan. Ook onze eerste voor & na-beelden van tricopigmentatie-behandelingen kwamen online. Eén ding was zeker. We keken uit naar 2021!

 

​​​​​​​👉 2021: Corona is nog steeds niet volledig verdwenen maar we konden onze klanten en cursisten opnieuw ontvangen. We nodigden Nataliya Yeremenko uit voor het W-Brows-seminarie en kregen heel wat cursisten over de vloer. Iman ging ook intensief aan de slag met de opnames voor het TCS online leerplatform. En de samenwerking met MCCM werd opgezet.

 

​​​​​​​👉 2022: In 2022 konden we eindelijk afscheid nemen van onze mondmaskers. Daarnaast konden we met trots het TCS online leerplatform lanceren en de eerste cursisten er wegwijs in maken. We waren voor het eerst sinds Corona terug aanwezig op Estetika en het voltallige team kreeg een intensieve opleiding medische huidverbetering door MCCM Medical Cosmetics. TCS werkt achter de schermen aan nieuwe marketing voor de TCS Community.

 

​​​​​​​👉 2023: TCS bvba bestaat 10 jaar! Een intensief jaar met veel toevoegingen aan het online leerplatform. Nóg meer gedetailleerde tutorial video's. Het allereerste Fine Line Tattoo seminarie in België. Heel wat nieuwe en vernieuwde opleidingen staan klaar voor onze (toekomstige) cursisten. En Iman ging op opleiding naar New York bij Sculpted Studios voor de Lip-pigmentatie en Color Theory. TCS lanceert 'TCS Community' en deelt heel wat marketing-materiaal met haar members.