Levelsysteem TCS

Als permanent make-up artist kan je je steeds verder specialiseren en evolueren in het vak. Om onze cursisten te motiveren en te ondersteunen in hun groei tot een professional hebben we een level systeem uitgewerkt.

Level 1: aanwezigheidsattest (blauw). Dit krijg je na het vervolledigen van een volledige module (toegang tot kennisdatabank en tutorials).

Level 2: certificaat (groen) per techniek. Na het afleggen van zowel een theoretisch als praktisch examen in ons opleidingscentrum of online (foto’s doormailen/ theoretisch examen thuis invullen).

Vanaf level 2 nemen we je op in ons TCS-netwerk en verschijnt jouw instituut op onze website als ‘gecertificeerd door TCS’. Concreet: als klanten een specifieke behandeling in jouw regio willen laten uitvoeren en dit via www.thecolorstudio.be/nl/ instituut-overzicht opzoeken, zien ze o.a. jouw instituut en alle gegevens om een afspraak bij jou in te plannen. Zo krijg je meer visibiliteit en wellicht een vollere agenda.

Level 3: bij het behalen van alle level 2 certificaten, zowel de basis- als specialisatietechnieken (rood).

Vanaf level 3 krijg je toegang tot marketing tools en publiciteit van TCS. Je kan ook een samenwerkingscontract aangaan met TCS om te werken in mobiele instituten. Deze instituten worden je toegekend door TCS en je krijgt hierin ondersteuning voor het opstarten van elk instituut en de opvolging van de klanten.

Voorwaarden:

  • Je behaalt een Level 3 certificaat
  • Je werkt met alle materialen van TCS
  • Je schoolt je jaarlijks bij in alle nieuwe technieken

Meer info over een mobiel samenwerkingscontract? info@thecolorstudio.be

Level 4: het behalen van een certificaat bij een masterclassopleiding (oranje). Je volgt theorie bij één van onze level 5 – 6 trainers of een internationale spreker tijdens een masterclass. Daarna pas je de theorie toe in de praktijk op 1 model onder supervisie. Volstaat je praktijkoefening, conform de regels van de kunst dan ontvang je jouw certificaat.

Level 5: certificaat trainer (paars). Na het volgen van een volledige jaarcyclus met de focus op lesgeven en daarna een jaar opvolging door ervaren trainers tijdens het lesgeven. Je mag lesgeven in naam van TCS en kan je kennis delen met de volgende generatie in België (Vlaanderen of Wallonië). Je wordt financieel ondersteund bij de opstart van je opleidingslocatie. Je krijgt ondersteuning op vlak van administratie en marketing. Voorwaarden om als trainer te kunnen starten? info@thecolorstudio.be

Level 6: certificaat internationale trainer (paars). Na het volgen van een volledige jaarcyclus met de focus op lesgeven in het buitenland en een jaar opvolging door ervaren trainers tijdens het lesgeven. Goeie beheersing van de talen Nederlands, Frans en Engels zijn vereist.

Je mag lesgeven in naam van TCS en kan je kennis delen met de volgende generatie wereldwijd. Je wordt administratief ondersteund bij je boekingen op seminaries/workshops in het buitenland en TCS verzorgt alle marketing.

Voorwaarden om als trainer te kunnen starten? info@thecolorstudio.be