Certificaat behalen na je opleiding

Volgde je onlangs een opleiding bij ons? Dan ben je de technieken nu wellicht volop aan het oefenen. 

De laatste stap in je opleiding is om te slagen en je certificaat te behalen. Dit moedigen we zoveel mogelijk aan omdat het zorgt voor extra vertrouwen naar je klanten toe en meer zekerheid voor jou.

Wist je dat we je vanaf nu ook opnemen in ons TCS-netwerk als je een certificaat behaalt? Zo kunnen onze klanten jou ook vinden op onze site als ze op zoek zijn naar een specifieke behandeling in jouw regio. Zo krijg jij extra visibiliteit en wellicht een vollere agenda. 

Hoe je certificaat behalen? 

 1. Theoretisch open boek examen: dit examen gebeurt online via het TCS online leerplatform. Per module krijg je een uitgebreide uitleg van het theoretisch examen en wat we van jou verwachten.
  Behaal je een minimumscore van 70%, dan ben je geslaagd! We testen hiermee je inzicht in de materie nodig bij het uitoefenen van de aangeleerde techniek. Ook gaan we na of je je klanten voldoende advies en opvolging kan geven na het uitvoeren van de behandeling. 

  Geen stress, dit is een open boek examen en mag je dus invullen met je cursus bij de hand. Geen toegang tot jouw module op het TCS online leerplatform? Neem contact met ons op
   
 2. Praktisch examen: ook de evaluatie van jouw praktijk gaat via het online leerplatform. Per module krijg je de uitleg van wat er van jouw praktijk-examen verwacht wordt. Dit van een ander model dan het model dat je tijdens je opleiding behandelde. De trainsters beoordelen je resultaat en beslissen op basis hiervan of je resultaat aan de verwachte norm voldoet. 

  Tip: bij het nemen van deze foto's mogen er geen schaduwen in het gezicht zijn. Plaats je model dus in een neutrale lichtomgeving zonder zijlicht, idealiter daglicht. De foto's neem je van voor- en zijaanzicht (handige app: Layout van Instagram). 

  Je kan je praktisch examen ook afleggen in ons opleidingscentrum. Dan voer je je praktijk op 1 model per techniek uit. Hiervoor krijg je maximaal 3 herkansingen. 

Extra oefening nodig bij TCS? 

Ondervind je nog bepaalde moeilijkheden bij een techniek? Weet dat je bij ons onder lichte begeleiding je praktijk op model mag komen oefenen. Dit uiteraard op een afgesproken moment. Hierbij is onze voorwaarde dat je je goed voorbereidt voor je komt, zodat we concreet bepaalde moeilijkheden kunnen aanpakken en vooruitgang kunnen boeken. Daarom vragen we je om op voorhand:

 • de theorie nog eens grondig door te nemen
 • je techniek heel veel te oefenen op silicone
 • de moeilijkheden die je ondervindt bij je praktijk aan ons door te geven

Nood aan een extra oefenmoment? Contacteer ons om een datum vast te leggen

Kijkstage

Lijken extra tips & tricks van Iman of Darline je wel handig na je opleiding? Kom dan eens hun behandelingen meevolgen tijdens een kijkstage. Contacteer ons voor de mogelijke data