Wijnvlek camoufleren

Techniek

Met medische tatoeage camoufleren we kleurverschillen in je huid zoals een wijnvlek. Dit betekent voor velen weer een boost van zelfvertrouwen omdat ze zich minder bekeken voelen.

Bij deze camouflagetechniek gebruiken we veilige pigmenten die jouw huidskleur zo goed mogelijk benaderen. Deze brengen we in in je huid voor een duurzaam resultaat. Zo camoufleren we jouw wijnvlek volledig of gedeeltelijk. 

Aantal behandelingen

Sowieso bereiken we pas na verschillende behandelingen een bevredigend, dekkend resultaat. Na 3 sessies mag je wel al een mooi resultaat verwachten. 

Na elke wijnvlek behandeling is de kleur donkerder dan verwacht. Even geduld, want de echte kleur zie je pas na een paar weken als je huid de pigmenten goed opgenomen heeft. 

Voorzorg (1 week voor de behandeling):

Nazorg (tot 1 week na de behandeling)

  • Laat de 2nd skin tot 5 dagen zitten op de huid
  • Reinig de huid voorzichtig met lauw water na het afnemen van de 2nd skin
  • Breng 3 x per dag after care balm aan met een wattenstaafje
  • Bescherm de huid met een compresse
  • Geen sauna, zonnebank, jacuzzi en /of zwembad
  • Vermijdt de zon

Na 1 week mag je terug je normale routine hervatten.

Prijs?

Om je een concreet beeld te geven van de behandelingsprijs, starten we met een intakegesprek. Dit kost €25* en duurt zo’n 15 minuutjes. Het tarief per sessie ligt tussen €75 en €225, afhankelijk van de duur per behandeling en de grootte van de te behandelen oppervlakte van de wijnvlek. Dit bespreken we tijdens het eerste gesprek. 

Hou er rekening mee dat we niet wekelijks een behandeling uitvoeren. Sowieso moet je huid 6 weken genezen vooraleer we de volgende behandeling mogen starten. 

* Dit brengen we in mindering op je behandelingsprijs. 

Online boeken

Hieronder kan je jouw intakegesprek online boeken.

Wil je onmiddellijk een behandeling inplannen? Stuur ons dan een mailtje met een foto van de te behandelende zone. Onze specialisten maken dan een inschatting over de behandelingsduur en wij nemen contact met jou op voor een datum.