Vitiligo wegwerken

Techniek

Medische tatoeage als camouflagetechniek werkt bij vitiligo het kleurverschil in je huid zo volledig mogelijk weg. Dankzij ons uitgebreid gamma aan veilige pigmenten, kiezen we de kleur die jouw huidskleur zo getrouw mogelijk benadert. Dit pigment brengen we in in je huid voor een duurzaam resultaat en camouflage van je vitiligo.

Vitiligo is een genetisch bepaalde huidaandoening en doet huidpigment verdwijnen. Vaak is stress de trigger om dit tot uiting te doen komen. Verder kan je het zelf niet tegengaan, enkel camoufleren. 

Aantal behandelingen

Hou er rekening mee dat we sowieso meerdere behandelingen nodig hebben om een dekkend resultaat te bereiken. Na 3 sessies zie je wel al een duidelijk verschil. 

Weet ook dat de medische tatoeage pigmenten tijd nodig hebben om goed opgenomen te worden in je huid. Eerst ogen ze donkerder, na een aantal weken zie je de echte kleur. 

Nazorg

Eerste dagen: 

Na 1 week: 

  • Hervat je normale verzorging

Tussen de verschillende behandelingen: 

  • Bescherm je huid grondig tegen de zon 
  • Vermijd de zonnebank, sauna, jacuzzi en zwembaden

Prijs?

Voor we de vitiligo behandeling starten, geven we je graag een duidelijk beeld van de prijs, het aantal sessies en het te verwachten resultaat. Dit doen we tijdens een intakegesprek. Dit duurt 15 minuutjes en kost €25*. De prijs van de behandeling hangt af van de te behandelen oppervlakte en de duur per sessie. Het tarief varieert tussen €75 en €225. 

Belangrijk om te weten is dat je huid 6 weken moet genezen tussen twee behandelingen. We kunnen de vitiligo dus niet van de ene op de andere week volledig camoufleren. 

* Dit bedrag trekken we af van je behandelingsprijs. 

Online boeken

Hieronder kan je jouw intakegesprek online boeken.

Wil je onmiddellijk een behandeling inplannen? Stuur ons dan een mailtje met een foto van de te behandelende zone. Onze specialisten maken dan een inschatting over de behandelingsduur en wij nemen contact met jou op voor een datum.