Pigmentstoornis maskeren

Techniek

Medische tatoeage gebruiken wij vaak om huidproblemen te camoufleren. Op de plaats waar de pigmentstoornis tot uiting komt, injecteren we veilige, MRI-safe pigmenten. Hiervoor gebruiken we een kleur die jouw eigen huidskleur zo dicht mogelijk benadert en maskeren zo de witte vlekken of bruine pigmentvlekken in je huid volledig of gedeeltelijk. 

Aantal behandelingen

Om een mooi, dekkend resultaat te bereiken op de plaatsen met een teveel of tekort aan pigmentatie, moeten we sowieso verschillende behandelingen uitvoeren. Hoeveel exact hangt af hoe snel je huid het pigment opneemt. Na 3 behandelingen zal je al duidelijk resultaat zien. 

Weet dat de pigmenten die we gebruikten, tijd nodig hebben om opgenomen te worden. Eerst zijn ze dus donkerder van kleur, na een paar weken verzachten ze en zie je de echte kleur. 

Nazorg

Eerste dagen: 

Na 1 week: 

  • Hervat je gewone, dagelijkse verzorging

Tussen 2 sessies: 

  • Bescherm je huid heel goed tegen de zon
  • Vermijd zeker en vast de zonnebank, sauna, jacuzzi en zwembaden

Prijs?

Tijdens een intakegesprek* bekijken we de oppervlakte van de pigmentstoornis en maken we een inschatting van de duur per sessie. De prijs hangt van beide factoren af en varieert tussen €75 en €225 per behandeling. Hou er rekening mee dat we je huid na een sessie 6 weken niet mogen behandelen. Dus: even geduld hebben om een mooi, dekkend resultaat op je pigmentstoornissen te bereiken!

* Dit kost €25, maar brengen we in mindering op je behandeling.  

Online boeken

Hieronder kan je jouw intakegesprek online boeken.

Wil je onmiddellijk een behandeling inplannen? Stuur ons dan een mailtje met een foto van de te behandelende zone. Onze specialisten maken dan een inschatting over de behandelingsduur en wij nemen contact met jou op voor een datum. 

Pigmentstoornis
Pigmentstoornissen behandelen