Pigmentstoornis maskeren

Pigmentstoornis
Pigmentstoornissen behandelen

Techniek

Medische tatoeage gebruiken wij vaak om huidproblemen te camoufleren. Op de plaats waar de pigmentstoornis tot uiting komt, injecteren we veilige, MRI-safe pigmenten. Hiervoor gebruiken we een kleur die jouw eigen huidskleur zo dicht mogelijk benadert en maskeren zo de witte vlekken of bruine pigmentvlekken in je huid volledig of gedeeltelijk. 

Aantal behandelingen

Om een mooi, dekkend resultaat te bereiken op de plaatsen met een teveel of tekort aan pigmentatie, moeten we sowieso verschillende behandelingen uitvoeren. Hoeveel exact hangt af hoe snel je huid het pigment opneemt. Na 3 behandelingen zal je al duidelijk resultaat zien. 

Weet dat de pigmenten die we gebruikten, tijd nodig hebben om opgenomen te worden. Eerst zijn ze dus donkerder van kleur, na een paar weken verzachten ze en zie je de echte kleur. 

Voorzorg (1 week voor de behandeling):

Nazorg (tot 1 week na de behandeling)

  • Laat de 2nd skin tot 5 dagen zitten op de huid
  • Reinig de huid voorzichtig met lauw water na het afnemen van de 2nd skin
  • Breng 3 x per dag after care balm aan met een wattenstaafje
  • Bescherm de huid met een compresse
  • Geen sauna, zonnebank, jacuzzi en /of zwembad
  • Vermijdt de zon

Na 1 week mag je terug je normale routine hervatten.

Prijs?

Tijdens een intakegesprek* bekijken we de oppervlakte van de pigmentstoornis en maken we een inschatting van de duur per sessie. De prijs hangt van beide factoren af en varieert tussen €75 en €225 per behandeling. Hou er rekening mee dat we je huid na een sessie 6 weken niet mogen behandelen. Dus: even geduld hebben om een mooi, dekkend resultaat op je pigmentstoornissen te bereiken!

* Dit kost €25, maar brengen we in mindering op je behandeling.  

Online boeken

Hieronder kan je jouw intakegesprek online boeken.

Wil je onmiddellijk een behandeling inplannen? Stuur ons dan een mailtje met een foto van de te behandelende zone. Onze specialisten maken dan een inschatting over de behandelingsduur en wij nemen contact met jou op voor een datum.