Make-up workshop MUD

Make-up leren opdoen
Make-up workshop

Je gezichtsuitdrukking krachtiger maken met een beetje make-up? Moet het naturel blijven maar toch z'n resultaat hebben? Kom dan eens langs voor een leuke, leerrijke make-up workshop. Zo breng je een natural day look aan die jouw expressie versterkt. 

Workshop

Met easy tips & tricks leren we je tijdens de workshop om een naturelle look bij jezelf te creëren.

Kom je alleen of samen met een vriendin, je mama, zus... We begeleiden je een-op-een en leren je die mooie, natuurlijke make-up als een echte professional aanbrengen. 

Ook je make-up tasje helpen we organiseren. Handig, want zo heb je steeds de producten bij de hand die je het liefst gebruikt én echt nodig hebt. 

MUD make-up

Tijdens de make-up workshop werken we met de producten van Make-up Designory (MUD). Een professioneel, Amerikaans make-up merk met hypoallergene producten van hoge kwaliteit. Vele make-up artists zijn fan! De hoge concentratie aan pigment in de producten zorgt voor een heel mooi, naturel resultaat met een minimum aan product. 

Prijs?

De make-up workshop duurt één uur en kost € 65 voor één persoon. Kom je met twee dan hou je best 2 uur vrij. Wil je met meer personen boeken? Bel ons dan gerust even op om een ideaal moment in te plannen.

Wil je hier ook een mooi portret van? Dat kan! Wij hebben onze eigen fotografe in huis. 

De verschillende formules:

  • Workshop 1 persoon: € 65
  • Workshop 2 personen: € 110
  • Workshop 4 personen: € 200

Je kan deze formules hieronder boeken. Heb je extra vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.