Je gewenste make-up look

Naturelle make-up

Party, Halloween of mooi naturel... Binnenkort een feest of leuk event op de planning staan en wil je er op je mooist uitzien? Of wil je je op een normale dag zelfzekerder voelen met een mooie, naturelle day look? 

Je laten opmaken is sowieso pure verwennerij, voor welke reden of gelegenheid dan ook. Boek snel je afspraak bij een van onze MUD make-up artiesten  en kijk uit naar je me-time.

MUD make-up

Voor alle make-up looks werken wij met de hypoallergene producten van het Amerikaans merk Make-up Designory (MUD). De professionele producten zijn van hoge kwaliteit en eerste keuze van vele make-up artists. Dankzij de hoge concentratie aan pigment creëeren we bij jou een supermooie look met een minimum aan product.

Prijs?

Het tarief is € 49 per persoon voor om het even welke look: party, naturel… Hiervoor voorzie je best een klein uurtje in je agenda.

Wil je handige tips & tricks leren om bij jezelf een mooie look te creëren? Schrijf je dan in voor een MUD make-up workshop. Deze kost ook € 65 per persoon en duurt een kleine 2 uur. Heel leuk en gezellig om met een vriendin, je zus of mama te doen.