Litteken op hoofdhuid camoufleren

Litteken hoofd behandelen haarsimulatie
Micro haar pigmentatie litteken hoofd camoufleren

Techniek

Met Tricopigmentatie injecteren we veilige, biologisch afbreekbare pigmenten in het littekenweefsel op je hoofdhuid. Zo bootsen we haarstoppeltjes na in een kleur die jouw eigen haarkleur zo getrouw mogelijk benadert. 

Na een trauma of operatie (bv. haartransplantatie) is het litteken vaak blijvend en opvallend omdat hier geen haargroei meer is. Door het pigmenteren van haarstoppels camoufleren we jouw litteken. 

Belangrijke info: we starten de behandeling pas als je litteken volledig genezen is. 

Aantal behandelingen

Dat kunnen we niet concreet zeggen omdat littekenweefsel onvoorspelbaar is. Bij de ene persoon pakt de huid goed pigment op, bij de andere duurt het wat langer en zijn er meer behandelingen nodig. 

Weet wel dat het pigment dat we gebruiken de eerste weken donkerder oogt. Dat is heel normaal en de kleur zal verzachten, dus even geduld. 

Nazorg

Eerste 2 weken: 

  • Zonnebank, hammam, sauna, jacuzzi en het zwembad absoluut vermijden
  • Niet zonnebaden in de volle zon

Prijs?

We werken hier met een uurtarief omdat we moeilijk de hoeveelheid tijd en werk kunnen voorspellen om tot het gewenste resultaat te komen. Per werkuur rekenen we €150 aan. Sowieso starten we met een gratis intakegesprek om het litteken op je hoofd van dichtbij te bekijken en de behandeling te bespreken. 

Weet wel dat deze pigmenten na een tijd vervagen en dat een bijwerking nodig is om het resultaat te behouden. Hiervoor werken we ook aan €150 per uur.