Witte en donkere littekens camoufleren

Techniek

Bij medische tatoeage is de kleurkeuze enorm belangrijk om je littekens mooi te camoufleren. Dankzij ons uitgebreid gamma aan pigmenten vinden we sowieso een kleur die zo dicht mogelijk bij jouw huidskleur aanleunt. Heb je een donker litteken? Dan injecteren we lichtere kleuren in het littekenweefsel tot het litteken niet meer opvalt op je huid. Bij witte littekens gaan we net kleur toevoegen tot we jouw huidskleur bereiken. 

Heb je een litteken waar je vroeger duidelijke haargroei had? Dan is pseudobeharing de oplossing en bootsen we beharing na met medische tatoeage. 

Belangrijk: we starten je behandeling pas als je litteken volledig genezen is. Doorgaans duurt dit minimum 1 jaar. 

Aantal behandelingen

Littekenweefsel is onvoorspelbaar naar hoe vlot het pigment opneemt. Hou er zeker rekening mee dat we een aantal behandelingen nodig hebben om een bevredigend resultaat op je littekens te bereiken. Na drie sessies mag je al een mooi verschil verwachten. 

Weet ook dat de kleur na een behandeling medische tatoeage donkerder lijkt, maar nog niet definitief is. Je huid neemt de pigmenten eerst op en pas na een paar weken zie je de correcte kleur. 

Nazorg

Eerste dagen: 

  • Edulazalf smeren op het behandelde littekenweefsel

Na 1 week: 

  • Je dagelijkse verzorging hervatten 

Tussen 2 behandelingen: 

  • Een hoge factor gebruiken om je huid goed tegen de zon te beschermen
  • Zonnebank, jacuzzi, zwembaden en sauna mijden

Prijs?

De grootte van je litteken en de tijd die we per behandeling nodig hebben, bepalen de prijs van medische tatoeage. Deze varieert tussen €75 en €225 per sessie. Om jou een duidelijk beeld te geven van de totale kostprijs en de behandeling op zich, starten we met een intakegesprek. Dit duurt zo’n 15 minuutjes en kost €25. Geen zorgen, dit bedrag verrekenen we nadien met de behandelingsprijs. 

Zoals je weet hebben we een aantal behandelingen nodig voor een mooi, dekkend resultaat. Weet ook dat het tussen deze sessies noodzakelijk is dat we je huid minimum 6 weken rust geven om volledig te genezen. 

Online boeken

Hieronder kan je jouw intakegesprek online boeken.

Wil je onmiddellijk een behandeling inplannen? Stuur ons dan een mailtje met een foto van de te behandelende zone. Onze specialisten maken dan een inschatting over de behandelingsduur en wij nemen contact met jou op voor een datum. 

Littekens camoufleren
Littekens verwijderen
Littekens verwijderen medische tatoeage
Litteken verwijderen
Litteken verwijderen
Litteken verwijderen