High fashion make-up

Organiseer je binnenkort een high fashion fotoshoot? Dan zijn een goeie fotograaf en een ervaren make-up artist essentieel! Je hoeft niet verder te zoeken! Wij hebben beide in huis.

All-in formule

Na een briefing van jouw kant over de sfeer en stijl die de shoot moet uitstralen, gaan wij aan de slag. Onze make-up artist voorziet de high fashion make-up, volledig afgestemd op de outfits en jouw briefing. Uiteraard ook opvallender dan doordeweekse looks in het straatbeeld. Daarna gaat onze fotografe met je model aan de slag. Onze make-up artist blijft ter plaatse om de make-up bij te werken waar nodig. Voor deze all-in formule voorzien wij zo’n 4 à 5 uur. 

MUD make-up

Voor alle soorten looks werken wij uitsluitend met het make-up merk Make-up Designory (MUD). Een heel professioneel, Amerikaans merk met hypoallergene producten van hoge kwaliteit. Vele make-up artists zijn fan door de hoge concentratie aan pigment in de producten. 

MUD gaf onze make-up artists elk een uitgebreide opleiding, waaronder ook de high fashion make-up cursus. Dus geen zorgen, je model is bij ons in goeie handen.

Prijs? 

De prijs voor onze high fashion formule met fotoshoot, make-up en hairstyling met Moroccanoil producten kost € 800 voor een halve dag (4 à 5u). Heb je al een timing in gedachten? Contacteer ons snel. Dan kunnen onze fotografe en make-up artist hun agenda’s vrijhouden.