Fine line tattoo

Fine line tattoo Iman Fierens

Fine line tattoo

Bij TCS kan je terecht voor fine line tattoos.
Dit zijn heel verfijnde, minimalistische en simplistische designs van fauna & flora en typografie.

Voorzorg

Zorg dat je de huid 4 weken voor de behandeling uit de zon houdt en/of intensief insmeert met SPF. Is je huid in een slechte conditie, dan zal de tattoo minder strak en mooi genezen!

Heb je een heel droge huid? Scrub dan 3x in de week voor jouw afspraak om de huid soepeler te maken en smeer daarna in met een hydraterende crème.

Nazorg

Na het plaatsen van de tattoo dekken we de tattoo af met een Second Skin.
Deze film zorgt ervoor dat je tattoo niet nat kan worden tijdens het douchen en mooi kan genezen zonder dat er vuil terecht kan komen in de open wonde.

Je laat deze film voor 5 dagen zitten en daarna peel je voorzichtig de Second skin af.
Begint huid rondom de sticker enorm begint te jeuken of zit er heel veel vocht vast onder je 2nd skin, neem dan contact op via sms en we overleggen welke nazorg je mag verderzetten.

Wanneer je de 2nd skin na 5 dagen mag afnemen, ga je met een vochtig doekje voorzichtig deppen op de tattoo om de huid proper te maken.
Daarna smeer je 3x/dag in met aftercare balm van ROSA (géén vaseline !!!).
De eerste week hou je jouw tattoo steriel en ga je niet zwemmen, geen sauna, geen zon of zonnebank doen.

Jouw nazorg bepaalt voor 50 % hoe mooi je tattoo er zal uitzien na genezing!
Bij vragen kan je ons altijd contacteren.

Prijs? 

Elke tattoo start aan € 110 ongeacht de grootte of het design.

Duurt jouw plaatsing 1u - 2u: € 220, 2u - 3u: € 330, enzoverder...
Het bespreken van de plaats, grootte en plaatsing stencil wordt in de tijd van de behandeling meegerekend.

Custom Design

Voor een (custom) design betaal je € 50 en krijg je jouw ontwerp minimum één maand voor jouw afspraak, zodat er indien nodig nog aanpassingen kunnen gebeuren.

Je kan 3x een kleine aanpassingen doorgeven. Het is dus belangrijk om al een concreet beeld te hebben van jouw persoonlijk design. Indien er toch nog grote wijzigingen worden aangevraagd in het design, rekenen we een uurtarief van € 50/uur.

Heb je zelf een design gemaakt of stuur je een duidelijk bestand van het design die je wil? Dan vervalt de kost van een custom design.

- - Non-refundable deposit: € 50,00

Van zodra jouw voorschot overgemaakt is om jouw afspraak te reserveren starten we met ontwerpen.
Zonder voorschot starten we niet aan het design en wordt jouw afspraak niet gereserveerd.
Twijfel je uiteindelijk toch over de plaatsing van jouw tattoo of ontwerp en beslis je om de afspraak te annuleren, dan ben je dit voorschot kwijt.

Dit voorschot omvat uitsluitend de tijd die we nemen om te ontwerpen. We raden dus aan van eerst goed na te denken over wat je graag wil laten plaatsen, vooraleer je een afspraak inboekt.

Wat bij twijfel ?

Je kan altijd een intakegesprek inboeken waarbij we 30 minuten de tijd neem om al jouw vragen te beantwoorden, je concept/design te bespreken en de belangrijkste info mee te geven die van belang is bij het plaatsen van een tattoo.

Beslis je om binnen de 6 maanden je tattoo te laten plaatsen? Dan wordt het bedrag, € 25, van jouw intakegesprek in mindering gebracht met het totaalbedrag van jouw tattoo.

Afspraak inplannen

Hieronder kan je een intakegesprek inplannen.

Weet je al welke tattoo je wil? Vul dan het formulier hieronder in.