Eelt verwijderen voeten

Pedicure
Medische pedicure
Callus Peeling
Yumi Feet spa pedicure eelt

Techniek

Last van eeltvorming op je voeten? Met onze Yumi Feet spa pedicure verwijderen we het eelt en krijg je weer zachte babyvoeten. Een efficiënte en zalige behandeling met onmiddellijk resultaat. 

Hoe we dat doen? We plaatsen peelende patchen op je eeltvorming en pakken je voeten in met rekfolie. Zo blijft alles goed op zijn plaats en kunnen de patchen 15 minuten hun werk doen. Daarna halen we de patchen van je voeten en verwijderen de resterende dode huid met de Duo Feet Scraper. Afsluiten doen we met een goeie, hydraterende Aftercare Cream. 

Voorzorg

Heb jij extreem gevoelige voeten of last van psoriasis of eczeem op (een groot deel van) je voeten? Dan is deze behandeling niet zo ideaal voor jou. De patchen bevatten een peeling/acid, wat in jouw geval een branderig, onaangenaam gevoel kan geven. Dit vermijden we liever door je hier op voorhand over in te lichten. 

Heb je last van een kloofje? Dit kunnen we perfect met watte bedekken zodat de peeling niet met de open huid in contact komt. Laat ons dit bij de start van je behandeling even weten. 

Nazorg

Smeer regelmatig je voeten in met de hydraterende Aftercare Cream. Deze kan je bij ons kopen en kost € 20 voor 75 ml. 

Prijs?

Deze zalige Yumi Feet spa pedicure duurt +- 30 minuten en kost € 35.

Ook profiteer je bij deze behandeling van volgende combo pakketten: 

  • Yumi Feet + Wimperlifting & kleuring = € 100 
  • Yumi Feet + So Polish handen & voeten = € 90 
  • Yumi Feet + Brow Lift & epileren & kleuren = € 85