Bruidsmake-up MUD

Op jouw trouwdag wil je dat alles tot in de kleinste details is afgewerkt. Wil je de ganse dag (én nacht) stralen? Dan is een professionele bruidsmake-up onmisbaar!

MUD make-up

Hiervoor werken wij met de hypoallergene, professionele producten van het Amerikaans merk Make-up Designory (MUD). Dankzij de hoge concentratie aan pigment in hun producten creëren we bij jou een heel mooie, naturelle bruidslook met een minimum aan product.

Jouw bruidslook

Om de bruidsmake-up te bepalen waarin jij zal stralen, baseren we ons op jouw natuurlijke uitstraling en uiteraard jouw outfit. Wij zorgen ervoor dat het volledige plaatje klopt dankzij onze persoonlijke aanpak en ervaring.

Om last-minute stress te vermijden, organiseren we eerst een proefmake-up. Dan ben je daar gerust in en mag je dit afvinken op je to do-lijst. Idealiter houd je je proefmake-up die dag nog wat op. Zo kunnen we beter anticiperen op hoe hij doorheen de dag evolueert en wanneer er tussendoor nog wat bijwerking nodig kan zijn. 

Prijs?

Het tarief voor je proefmake-up is € 49 per persoon (pp). Ook voor je bruidsmake-up betaal je € 49 pp. Laten jullie je met meer dan 5 personen maquilleren, dan betaal je elk € 45. 

Bij je bruidsmake-up krijg je sowieso een gratis powderpuff. Zo kan je je doorheen de dag afpoederen indien nodig. Wil je ook je MUD lipstick toevoegen in je touch-up kit, dan kan dit voor €21,50. Voor je MUD mascara betaal je €23. 

Wil je op je gemak zijn op je trouwdag en geen verplaatsing meer doen? Geen probleem, wij komen ook tot bij jou. Hiervoor rekenen we een vergoeding aan van € 0,50 per kilometer (excl. btw). 

Interesse in een formule met bruidsfotografie + touch-up kit? Contacteer ons voor meer informatie. 

 

PS: Ben je helemaal fan van jouw bridal look? Dan krijg je 5% korting op jouw volledig make-up pakket met de essentiële make-up brushes.