Lipvorm accentueren

Schisis man corrigeren
Lipcontour man permanente make-up

Techniek

We pigmenteren met specifieke permanente make-up pigmenten een fijne lipcontour over jouw contour. Zo krijg je als man een mooie, doorlopende lijn rond je lippen met overal evenveel kleur. Uiteraard kiezen we een kleur die jouw eigen lipkleur zo goed mogelijk benadert. Zo accentueren we je lipvorm op een heel naturelle manier. 

Hou er rekening mee dat je permanente lipcontour de eerste weken donkerder is. Eenmaal je huid het pigment opgenomen heeft, wordt de correcte kleur zichtbaar. 

Voorzorg

Belangrijk als je gevoelig bent aan koortsblaasjes: dit kan door de behandeling opnieuw opkomen. 

Start daarom 2 dagen voor de behandeling met Aciclovir (op doktersvoorschrift). Dit is een kuur van 5 dagen: 2 dagen voor de behandeling, de dag zelf en 2 dagen na de behandeling in te nemen. Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen!

Kon je dit niet doen? Dan haal je meteen na je behandeling een voorschrift voor Aciclovir. Deze neem je een 2-tal dagen in. 

Nazorg

Ook is een strikte nabehandeling van je lippen uiterst belangrijk. Hier de do’s & don’ts bij permanente make-up:

Eerste 3 dagen: 

  • Elk uur ROSA Lip Care Stift aanbrengen. 
  • Niet zoenen!
  • Niet met je vingers aan je lippen komen en niet krabben of wrijven 

Eerste week: 

  • Geen lippenstift gebruiken. Je kan wel een ROSA Lip Care Stift in zachte tint gebruiken om het contrast met de contour te camoufleren.
  • Regelmatig ROSA Lip Care Stift blijven aanbrengen
  • Mijd sauna, zon, zonnebank, jacuzzi en zwembad

Prijs?

Voor een fijne lipcontour voor mannen betaal je €350. Naast de eerste behandeling is ook de correctie na 6 weken en binnen de eerste 3 maanden inbegrepen. Zo garanderen we jou 100% tevredenheid.