Corrigerende lipcontour met zachte schaduw

Techniek

Ombré lips passen we toe als je de vorm van je lippen wil veranderen, maar niet de kleur. We observeren eerst de huidige vorm en bespreken wat je anders wil. Geen zorgen! Sowieso tekenen we eerst voor zodat je ziet wat het zal worden. 

Deze permanente make-up techniek is perfect om een asymmetrische vorm in je lippen te corrigeren. Hiervoor werken we vanuit de contour naar binnen toe met een schaduweffect. Zo krijg je een heel naturel resultaat!

Weet je dat je lippen na de behandeling donkerder zijn van kleur. Je huid heeft een paar weken nodig om de pigmenten op te nemen en daarna de echte kleur te laten zien. 

Voorzorg

Al ooit last gehad van koortsblaasjes? De behandeling kan dit weer even aanwakkeren. 

Geen paniek, je start in dat geval 2 dagen voor jouw behandeling met Aciclovir (verkrijgbaar op doktersvoorschrift). Neem dit nog door de dag van de behandeling en 2 dagen erna. Zo krijgen koortsblaasjes geen kans om op te komen.

Vergat je dit te doen? Haal dan na jouw behandeling meteen een voorschrift voor Aciclovir en neem dit zo’n 2-tal dagen in. 

Nazorg

Een goeie nabehandeling is superbelangrijk voor een mooie genezing. Hou rekening met volgende zaken. 

Eerste 3 dagen: 

  • Breng elk uur met een wattenstaafje Edulazalf aan 
  • Even op je tanden bijten en niet kussen!
  • Zeker niet krabben, wrijven of met je vingers aan je lippen komen

Eerste week: 

  • Blijf regelmatig Edulazalf smeren
  • Geen lippenstift   
  • Zonnebank, sauna en zon absoluut vermijden

Prijs? 

Om jouw lipvorm te corrigeren, betaal je €415. In deze prijs is een garantie van 3 maanden inbegrepen om tot een 100% perfect resultaat te komen. Hou er rekening mee dat je huid eerst 6 weken volledig moet genezen. Pas daarna voeren we je correctie uit.